2777
2789
عنوان

اگه بچه بي ادب داريد تا تربيت يادش ندادين بشينين خونه هاتون

| مشاهده متن کامل بحث + 912 بازدید | 63 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

يه لگد خيليييي محكم زد تو كمر بچم 

تا بچه من اومد هلش بده جاريم وااااااا نكن بچس توكه  ديلاقي 😶

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
هی خواهر پسر منم ارومه ،،،،اگه بگم بزن بازم نمیرنه

عين بچه من هزار بار ميگم اخر كتك ميخوره 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

بچه ها توی سه چهار سالگی نترس و بی پروا و بی عقلن میزنن، توی ۵ ۶ سالگی عاقبت اندیش تر و عاقل‌تر میشن و نمیزنن، بچه منو خواهرم یه سال تفاوت سنی دارن، اون یه مدت کوتاه از بچه من کتک خورد،  ولی بعدش بچه منم ترسو شد یا عاقل شد و حالا از کوچکتر از خودش میخوره، طبیعت همه بچه هاس

وای بچه من بخواد بی تربیت باشه من سکته میکنم . خییییییلی برام مهمه بچه ادب داشته باشه .

ميدوني جالبش چيه 

اينا همه جا هستن 

من از ترس بچه اون نميرم مهمونيا رو

آنقدر بدم میاد   بعد ننه باباهه میشینن فقط نگاه اونم با افتخار میکنن ،انگار بچه پرفسور هست و از دهنش دّر و گوهر می ریزه🤨😑😐

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

متاسفانه ورژن بزرگتر این بچه ها هم میشن بیشعور و بی ادبای فامیل ،۱۷/۱۸ساله هایی که ننه باباشون تربیتشون نکرده و هرکی الا ننه باباشون شاکین ازشون و ننه باباشون معتقدن نباید اعتماد به نفس بچه ما خراب بشه 😐 ننه بابا های بی مسئولیت 

«ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »

نباید بگی زدت تو هم بزن... باید به بچت یاد بدی از کنارش بلند بشه دفاع کنه از خودش اینه کنار اون بچه نباشه. سه ساله هم واقعا کوچیک فرق رفتار خوب و بد رو بدونه. البته مادر باید کنترل کنه

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
بچه ها توی سه چهار سالگی نترس و بی پروا و بی عقلن میزنن، توی ۵ ۶ سالگی عاقبت اندیش تر و عاقل‌تر میشن ...

از بچگي همينه 

وقتي بچتو پرو كني اينه 

چرا اين همه بچه ، بچه خودم اينطوري نبود

نباید بگی زدت تو هم بزن... باید به بچت یاد بدی از کنارش بلند بشه دفاع کنه از خودش اینه کنار اون بچه ...

نزديك ٤ سالشه 

مرداد ٤ سالش ميشه 

بچه من ميگمم نميزنه 

يه لگد خيليييي محكم زد تو كمر بچم تا بچه من اومد هلش بده جاريم وااااااا نكن بچس توكه ديلاقي 😶

من گفتم ليا جان 

ميزنه بچت بچه من فقط دورش ميكنه از خودت 

اين حرفارو از تو ياد گرفته بچت 

يه پيش دستي و يه ليوان صاحب خونه رو شكست چون داشت رو سراميك باهاشون فرفره بازي ميكرد 

يه علمه شيرني و تخمه پهن فرش و مبل ميزبان كرد