2777
2789

امشب مهموني دعوت بوديم 

به محض ورود طبق هميشه بچه جاريم شروع كردن فحش دادن و زدن بچه من 

راستش 

من توي مسير به بچم  گفتم مامان زدت بزن 

بچه من ٥/٥سالشه اون ٣/٥ 

دستش بشدت زهر داره 

بي ادب 

حرفاي خيليييي زشت و فحشاي ناموسي ميده 

توف ميكنه 

لگد ميزنه 

كوچيكو بزرگم نداره

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دقیقا بعضی بچه های مزخرف فقط واسه ننه باباشون شیرینن مردم نباید تحملشون کنن

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز

😂 زدت بزن

ای جان

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

بچه مو کسی بزنه یجور میزنمش با موکت همرنگ و با دیوار یکی شه

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز

وارد كه شديم 

شروع كرد به ماه حرفاي زشت زدن 

جاريمم خنده 😶

گفتم زنعمو زشته فرشته ها قهر ميكنن باهات بيا بهت خوراكي بدم 

بند كيف منو گرفته رو هوا تاب ميدم 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

حق داری. همسایه ما بچه هاش و نوه هاش دائما در خونمونو میزنن ب پدرمادرشم یبار گفتم دخترش چنان فحشایی ب من داد دیگه ول کردم . بخدا من خسته شدم درمیزنن صب تا شب بعدم فحشای زشت از دهن بچه هاشون میاد. هیچ همسایه ای هم نیس بامن همراهی کنه بگه در میزنید موقع استراحت ماهم هس نذا بچت اذیت کنه

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

هیچوقت نگو اگه زد بزن چون شخصیت بچتو مساوی میکنی با شخصیت طرف 

بجاش میرفتی جلو و دستاشو میگرفتی و میگفتی این کار خوب نیس یا ب مادرش اشاره میکردی ک بچشو بگیره و اذیت نکنه 

من حتی توی اوج فروپاشی خودم سعی کردم حال یکی دیگه رو خوب کنم، متاسفانه خیلی مهربونم و دل رحم ( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما