2789
عنوان

ویروس جدید

217 بازدید | 14 پست

سلام خانما این ویروس جدید که اومده از عید گرفتم خوب نشدم

اول حالت تهوع و دل پیچه و گلو درد و بدن درد بوده

بعد رفتم دکتر خوب شدم فقط بدن درد و سرفه داشتم

الان باز گرفتگی صدا و بدن درد و گلودرد دارم 

چکار کنم؟؟؟

بازم برو دکتر 

بی صاحاب منو هم داغون کرد ، چه کوفتی هست مدام تشنه هستم نمی دونم چرا ، معده درد هم دارم 

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

بازم برو دکتر بی صاحاب منو هم داغون کرد ، چه کوفتی هست مدام تشنه هستم نمی دونم چرا ، معده درد هم دار ...

آخه چقدر دکتر هیچی هم نمیفهمن فقط مشت مشت قرص و دارو 

منم ی لحظه خوبم باز حالم بد میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سه چهار روز مونده بود به عید مریض شدم....تا هفته اول عید مردم و زنده شدم 12تا پنی سیلین زدم چقد دارو خوردم...سرفه میکردما....الان که خوب شدم اما هنوز تک و توک سرفه میکنم...مخصوصا وقتی شوینده استفاده میکنم....

در ظلمات شب تنها خداست که صدایت را میشنود...❤️
آخه چقدر دکتر هیچی هم نمیفهمن فقط مشت مشت قرص و دارو منم ی لحظه خوبم باز حالم بد میشه

سرم زدی؟ 

برا من سرم و آمپول داخل سرم زد بهتر شدم ولی لعنتی هنوز کانل خوب نشده 🥲

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

منم تشنه ام مدامزبونم خشکههی اب میخورم

ویروس گرفتی؟ 

خیلی عجیبه ، معده ام پر آبه ولی دهانم خشک ، شما اینجوری؟؟

منم همینم    بیشتر از یک ماهه  تازه دوروزه بدتر شدم سوزش گلو و گوش و دهنمم درد گرفته 

ده روز مونده ب موعدم  دوروز داره ترشح تیره ازم میره  نمیدونم پرید میشم نمیشم چ دردیه گرفتم    احساس پوچ شدگی دارم   

منم همینم بیشتر از یک ماهه تازه دوروزه بدتر شدم سوزش گلو و گوش و دهنمم درد گرفته ده روز مونده ب ...

ای بابا

واقعا منم نمی‌دونم چه کوفتبه تو این مملکت هم بلد نیستن چیزای خوب از کشورهای دیگه بیارن فقط مریضی و ویروس میارن به جون مردم میندازن

دکترا هم همه معذرت می‌خوام عین گاو هیچی حالیشون نیس

ای باباواقعا منم نمی‌دونم چه کوفتبه تو این مملکت هم بلد نیستن چیزای خوب از کشورهای دیگه بیارن فقط مر ...

دکترا خیلی با کلاس بازی در بیارن  ازیترو میدن و پلارژین  و یه سرم 

وگرنه دیفن میدن و سفکسیم و دوتا کلداکس 

کلا تمام سویه های کرونا با این دو نسخه میپیچن تمام 

دکترا رو بی خیال فقط اویشن و عسل ابلیمو و استراحت و اش مامان پز  ادمو خوب میکنه  ک  متاسفانه  سر زندگیمون  از این خبرا نیس جونشم  نداریم برا خودمون درست کنیم