2777
2789
عنوان

بفرمایید مشاعره💕➕دوستان اهل شعر🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 2192 بازدید | 398 پست
@تارا_کره_اسب_قهرمان @fateme_khanooom @seti88 @jnjnjnjn @یاورررر بفرمایید مشاعره💕تاپیک قبل به ...

سلام 

ممنون از دعوتتون❤️🌱

آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

تو تاپیک مشاعره فحش دادن؟😳😳😳

بله یه ادم بی ادب وارد شد و یه دفعه ریپلای زد فحش داد

بعد نینی یار تگ کردن و 

دعوا شد و نینی یار تاپیکم رو بست وگرنه خیلی شلوغ شده بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خاطرش نیست ولی خوب به خاطر دارم...که در آغوش خودم، قوله نرفتن می‌داد...🖤

دلا دیدی که یارانت چه کردند،چه انهادیدنت ازتوگذشتن،به توگفتن همیشه باتوهستیم،چه زودان عهدوپیمان راشکستند..

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

تو کافر دل نمی‌بندی نقاب زلف و می‌ترسم که محرابم بگرداند خم آن دل‌سِتان ابرو

وقتی که زدم قید همه حرف و حواشی

گفتم که تو هم تا تهِ این حادثه باشی

من مرد سفر خواسته بودم، نه شبیه­ ت

دائم پیِ درجا زدن و عیب­ تراشی

سخت است ببینم عوضِ مرهم و دارو

این‌گونه نمک بر جگر زخم بپاشی

یک لحظه سپردم دل خود را به تو افسوس

یک عمر منم با دل خون و متلاشی

از من فقط احساس غزل مانده، مبادا

آئینه‌ی احساس مرا هم بخراشی

در حسرت روی تو"غزل­بانوی"تنها

هی خیره به راه است، چه بیهوده تلاشی

غزلبانو#  

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
ناگهان دیدمت دام لرزید بغض کالم دوباره سر وا کردآه از این لحظه ی پر از تشویش آه از این لحظه ی سراسر ...

دانه تویی دام تویی باده تویی جام تویی
پخته تویی خام تویی خام بمگذار مرا

درد ما را در جهان درمان مبادا بی‌شما مرگ بادا بی‌شما و جان مبادا بی‌شما

این روزها بر چشم ها هم اعتمادی نیست

دیگر به حرف و ظاهرت هم اعتقادی نیست

گفتی برو تا آخرش من پشت تو هستم

اصلا خبر از قول هایی را که دادی نیست

غزلبانو#  

مانده ام سخت عجب از چه سبب ساخت مرا 

یا چه بوده است مراد وی از این ساختنم

آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

@تارا_کره_اسب_قهرمان @fateme_khanooom @seti88 @jnjnjnjn @یاورررر بفرمایید مشاعره💕تاپیک قبل به ...

دشمن دوست نما را نتوان کرد علاج 

شاخه را مرغ چه داند که قفس خواهد شد 

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

بله یه ادم بی ادب وارد شد و یه دفعه ریپلای زد فحش دادبعد نینی یار تگ کردن و دعوا شد و نینی یار تاپیک ...

خدا عقلشون بده و آدمشون کنه

گر از بسیط زمین عقل منعدم گردد به خود گمان مبرد هیچ کس که نادانم

دانه تویی دام تویی باده تویی جام تویی پخته تویی خام تویی خام بمگذار مرا

آرومِ جونِ این دلِ بی تاب 
من بی تو می میرم نمی مونم
اره خدا هم اینو میدونه
با رفتنت داغونِ داغونم

غزلبانو#  

دلا دیدی که یارانت چه کردند،چه انهادیدنت ازتوگذشتن،به توگفتن همیشه باتوهستیم،چه زودان عهدوپیمان راشک ...

دوش رفتم پیش دکتر تا که درمانم کند ... دکترش زن بود و خوشکل خود به خود درمان شدم😅

کاربر آقام..خدایا میشه تو برا عزیزام درست کنی.....

@لمعه @mehradmahdie @تنهاترین_آدم @جان_و_جهانم @1382teach بفرمایید مشاعره 💕تاپیک قبلی به لطف د ...

مرسی عزیزم

تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرا  یا   دورکنی به سوی خودکشیده ی خودرا  یا  آواره کنی ماوی داده خودرا  یا  به بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)