mandana83 مدیر عضویت: 1403/11/09 تعداد پست: 13487 عنوان بفرمایید مشاعره💕➕دوستان اهل شعر🌱 | مشاهده متن کامل بحث + 2192 بازدید | 398 پست درود شبتون بخیر و نیکی امید که حال دلتون خوب باشه💕دعوت هستید به محفل یک بیت شعر💚خوشحال میشم مشاعره کنیم🌱-📍بیا تا گل بر افشانیم و می در ساغر اندازیم📍فلک را سقف بشکافیم و طرحی نو در اندازیممشاعره با واژه"گل،فلک"و یا حرف:م🌻 1404/01/28 | 22:58 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
غزلبانو38 عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 16037 من خود، دلم از مهر تو لرزید......وگرنه تیرم به خطامی رود اما به هدر............ نه.... هوا را هی نفس پشت نفس ، با درد می گیرمزمستان را از این حجم از هوای سرد می گیرمتنفس مشکل و حسی برای زنده بودن نیستو مرگِ خویش را اینگونه دستاورد می گیرم غزلبانو# ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد
0tiamis0 عضویت: 1403/11/20 تعداد پست: 4694 تو به کردم که دگر باده پرسای نکنممی ننوشم نکشم عربده مستی نکنم من از کجا غم و شادی این جهان ز کجامن از کجا غم باران و ناودان ز کجا
بانویبهار_ عضویت: 1400/02/09 تعداد پست: 480 دوستم داری و در من عشق جاری می کنی لحظه هایم را چنان زیبا، بهاری می کنی گاه من یک بوسه از لبهای زیبا ... یاد ایامی که از آهنگِ زنجیرِ جنونکوچهٔ نی بود یکسر جاده در صحرای من خدایا حال دلم رو خوبتر کن
miss_zhina عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 12755 در معرکه عشق ز جرات خبری نیست....غیر از سپر انداختن اینجا سپری نیست🤍 ای که از کوچه معشوقه ما می گذریقسمت ما نشد این عشق ،حلالت باشد… پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻
پشمکموفرفری عضویت: 1403/01/02 تعداد پست: 2231 ای که از کوچه معشوقه ما می گذریقسمت ما نشد این عشق ،حلالت باشد… در اگر بر تو ببند مرو صبر کن آنجا ز بر صبر تو را او به سر صدر نشاند
بانویبهار_ عضویت: 1400/02/09 تعداد پست: 480 من از کجا غم و شادی این جهان ز کجامن از کجا غم باران و ناودان ز کجا امشب تو را بخوبی نسبت به ماه کردمتو خوبتر ز ماهی، من اشتباه کردم خدایا حال دلم رو خوبتر کن
شآهآن عضویت: 1399/05/17 تعداد پست: 2336 هوا را هی نفس پشت نفس ، با درد می گیرمزمستان را از این حجم از هوای سرد می گیرمتنفس مشکل و حسی برای ز ... مثل خاراندن یک زخم پس از خوب شدن ...یاد یک عشق، عذابیست که لذت دارد.... کاربر آقام..خدایا میشه تو برا عزیزام درست کنی.....
miss_zhina عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 12755 من خود، دلم از مهر تو لرزید......وگرنه تیرم به خطامی رود اما به هدر............ نه.... دوستی با هر که کردم، بلبل نیرنگ بود؛ظاهرش اهل خلوص و باطنش صد رنگ بود! پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻
غزلبانو38 عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 16037 یاد ایامی که از آهنگِ زنجیرِ جنون کوچهٔ نی بود یکسر جاده در صحرای من نفس می کشم در هوای تو ای عشقهوایی که باران شد و باورم کردکمی در تو جاری شدم ، جان گرفتمهوایت نفس داد و شاعر ترم کرد غزلبانو# ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد
متین__اکبریان عضویت: 1402/10/16 تعداد پست: 8466 می رسد روزی ک شرط عاشقی دل دادگیستان زمان هرددل فقط یک بار عاشق میشود دلم ز نازکی خود شکست در غم عشق وگرنه از تو نیاید که دلشکن باشی گر از بسیط زمین عقل منعدم گردد به خود گمان مبرد هیچ کس که نادانم
mandana83 مدیر استارتر عضویت: 1403/11/09 تعداد پست: 13487 @لمعه @mehradmahdie @تنهاترین_آدم @جان_و_جهانم @1382teach بفرمایید مشاعره 💕تاپیک قبلی به لطف دوستان که فحش دادن بسته شد این تاپیک جدیده🌻
0tiamis0 عضویت: 1403/11/20 تعداد پست: 4694 تو رفته ای ز فال منز روز من ، ز سال منشدی تو بی خیالِ منو بی خیالِ حال منهنوز عاشقم تو راغزلبانو# آسمان بار امانت نتوانست کشیدقرعه ف ا ل به نام من دیوانه زدن
پشمکموفرفری عضویت: 1403/01/02 تعداد پست: 2231 مثل خاراندن یک زخم پس از خوب شدن ...یاد یک عشق، عذابیست که لذت دارد.... دلم در دست او گیر است و خود ز دست و دلگیر عجب دنیای بی رحمی که دل گیر است و خود دلگیر
miss_zhina عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 12755 در اگر بر تو ببند مرو صبر کن آنجا ز بر صبر تو را او به سر صدر نشاند دلبر ما نه بار گران بود نه مهربان بودبی صاحاب بود، همش با دیگران بود:) پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻
غزلبانو38 عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 16037 مثل خاراندن یک زخم پس از خوب شدن ...یاد یک عشق، عذابیست که لذت دارد.... درد یعنی کنار من باشیفکر تو پیش دیگری باشد دست هایم میان دستانتدر دلت یار بهتری باشد غزلبانو# ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد