2777
2789
عنوان

عاشق شدن

80 بازدید | 7 پست

یه دختر که همسر داره و خانواده ی همسرش خیلی بهش محبت نمی کنن 

و همسرش هم با زن های دیگه خوش می گذرونه

الان یکی از خواستگارهای قدیمی اشو دیده 

و میگه اون پسره که در واقع همکلاسی قدیمی اش بوده اومده بهش گفته هنوزم دوست دارم 

و بعد بگه به جبران کار همسرش می خواد خلا عاطفی اش رو با ارتباط گیری با اون پسر جبران کنه 

چی می گید پشیمون بشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگم: تَهِ  خـ یـا نـ ت یا هر حرکت خلاف   ذلّت و فلاکت و رسواییه عزیزدلم، مراقب خودت و خوبیات باش.

•دستانت را به خدا بسپار🌝دوست خـوبم؟میشه یه صلوات مهمونم کنید?#روح و تنت سلامت🤲🏻💫🌱💗 +سیگنال مثبت✨+(کاربر خاموش از سال۱۳۹۹:) #📚💕  ✨🧠من دارم روی کست‌باکس به معجزه شکرگزاری اثری از راندا برن♡ گوش می‌کنم. شما هم گوشش کنید. https://castbox.fm/va/5297744🕊»خدایا شکرت«🤍

چه بگویم ک نگفتنش بهترو گفتنش مایه دردسر..

اون کاریو ک دلش میگه انجام میده همین ک اینجا نظر خواسته یعنی هنوز دلش نیست انجام بده بهتره رابطشو با شوهرش بهتر بکنهو اگه نمیتونه طلاق بگیره تا بعدا هرکاری دوست داشت انجام بده چرا تو گناهی ک اون میخواد انجام بده من غریبه شریک باشم پس نهی میکنم از اینکار اونم ب دلایل غیر اخلاقی ک بعدا دچار فروپاشی روانی نشه و به عنوان ی آقا نمیتونم کسیو دوست داشته باشم ک به همسرقانونیش وفادار نیس....

کاربر آقام..خدایا میشه تو برا عزیزام درست کنی.....

من هم اولش فکر کردم‌منظورش جنسی هست ولی گفت نه فقط می خوام باهش وقت بگذرونم و چت کنم

من نظرمو گفتم گناه کوچیک و بزرگ نداره 

در هر صورت احتمال لغزش بده و ارتباط نگیر

اما بنظرمش حرف زدن  و غیره ایراد نداشت