2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

روبیکا خیلی عجیب و داغونه.حتی طرفم حذف می کنی و پیاماش حذف نمی شه.باز پیام میاد بلاکم کردم. خودسر یه کارایی می کنه ادمو حتی هک می کنه..خیلی داغونه..خودم کلا پاکش کردم

برید بخوابید لطفا! احسنت به خواهرا. سحر جمعه بیدار بشید در کنار همه ی دعاهای خیر اول برای ظهور و سلامتی قلب اقا امام دوازدهم عج الله برای خودتون دعا کنید برای دردای دل بنده هم دعا کنید.

از "سحر جمعه" غافل نشید. توبه می بخشند و حاجت و مراد می دن!!!!

دستاتون رو با کرم چرب کنید راحت خوابتون ببره. بسم‌الله و خواب لطفا. خواب های خوب ببینید.خواب کربلا و امام رضا خواب مادرمون حضرت زهرا...

بنده رو سحر امشب فراموش نکنید.خیلی درد و اندوه دارم.قلبم از شدت اندوه از قلبم داره می زنه بیرون. از فساد و خیانت ها و دروغ های شوهر منافق کثیفم. تا ۲ نصف شبم خودشو سرگرم فساد می کنه کی بیاد و نیاد الله اعلم. خدایا بحق حضرت زهرا امشب  جوابشو بده.خیلی تنهاااام خدایا..پوسیدم از تنهایی.دیگه دلی ندارم فقط یک تکه خونه.

دعاگوی خیرتان .التماس دعا

برید بخوابید لطفا! احسنت به خواهرا. سحر جمعه بیدار بشید در کنار همه ی دعاهای خیر اول برای ظهور و سلا ...

قلبم از شدت اندوه از گلو و حلقم داره می زنه بیرون.از شر شوهر کثیفم. برام دعا کنید خدا نجاتم بده. و جوابشو همین امشب جوری بده که جگر پردردم کمی اروم بگیره و فک نکنه خیلی زرنگه و خدایی نیست. خدایا هر که برام دعا کنه امشب بهتربن خیرها رو بداش همین امشب رقم بزن بحق حضرت زینب و حضرت زهرا.الهی آمین.

امثال بنده استثنا هستن. وقتی طلاق عاطفی گرفتی و فقط مجبوری به حکم عسر و حرج در حد ضرورت می تونی کاهاتو بیرون انجام بدی. خب طلاق عسر و حرج هم به همین‌منواله. عسر و حرج یعنی به سختی افتادنی که ادامه ی زندگی محاله. یاالله. التماس دعاااا.فراموشم نکنید.خدا فراموشتون نکنه.شب تون پر خیر و اعجاز