2777
2789
عنوان

کلاس سوم

149 بازدید | 7 پست

کلاس سوم دبستان بودم بخاطر مشکلات خانوادگی نتونستم واسه امتحان درس بخونم، گفتم میرم سر جلسه از نفر کناریم تقلب میکنم، برگه هارو پخش کردن بعدِ دیدن سوالا به نفر کناریم گفتم: فلانی جواب سوال شماره ۲ چی میشه؟ یهو دیدم طرف میگه من استرس دارم تو نمیدونی اسمم چی بود😂😂 

هیچی دیگه جفتمونم ری....م

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

آقا هستم،کاربری دست دونفره ،روزا خودمم،شبا خودشم🙂🙂

من جرعت یه دونه تقلبم نداشتم بعد کل امتحانو به امید تقلب رفتی

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا من معلم کلاس سوم پسرانه هستم این چیزی که شما میگین بین پسرا واقعا هم هست که اسمشونو یادشون میره 🤦‍♀️

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
والا من معلم کلاس سوم پسرانه هستم این چیزی که شما میگین بین پسرا واقعا هم هست که اسمشونو یادشون میره ...

خدا بت صبر بده😁

آقا هستم،کاربری دست دونفره ،روزا خودمم،شبا خودشم🙂🙂

خدا بت صبر بده😁

صبر ایوب میخواد 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
2790
2778
2791
2779
2792