zane_tanhaye_shab مدیر عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 5873 عنوان زندگی بی عشق | مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 25 پست اگه کسی عاشقم نشه و قرار باشه تنها و مجرد بمونم تا آخر عمر دق میکنمنه قیافه ی خوبی دارم نه قد بلندی نه هیکل خوبی همونجور که تا حالا کسی دوسم نداشته و همش طرد شدم از این به بعدم همین خواهد بودچیکار کنم؟ آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم 1404/01/28 | 22:23 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zane_tanhaye_shab مدیر استارتر عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 5873 چند سالته ؟ منم خیلی دوست داشتم عشق و تجربه کنم و ازدواج کنم ، از صمیم قلبم از خدا خواستم توی ۲۵ سال ... ۲۶ سالمهیکیو دوست داشتم ک رفت و ترکم کرد بعد اون نابود شدم آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم
zane_tanhaye_shab مدیر استارتر عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 5873 چیکار کنیم هیچ کاری نمیشه کرد آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم
goleroze99 عضویت: 1402/07/19 تعداد پست: 1403 ۲۶ سالمهیکیو دوست داشتم ک رفت و ترکم کرد بعد اون نابود شدم نگران نباش به خدا توکل کن ، یه روزی میرسی و با خودت میگی کاش اون روزا انقد حرص نمیخوردم
austin_is عضویت: 1400/12/11 تعداد پست: 398 هیچ کاری نمیشه کرد توام دوست پسرات لاشی از آب دراومدن انگار
zane_tanhaye_shab مدیر استارتر عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 5873 چند سال داری جدی قصد ازدواج داری ؟؟؟؟اصل معرفت انسانیت اخلاق خشگلی مهم نیست دیگه این دوره اصل ظواهره وگرنه ک من از لحاظ اخلاقی همیشه اصل رو گذاشتم بر درستی و انسانیت آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم
zane_tanhaye_shab مدیر استارتر عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 5873 توام دوست پسرات لاشی از آب دراومدن انگار دوس پسرام؟🤣🤣یدونه بود فقط ک اونم رفت آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم
۱۳۶۳۴ عضویت: 1402/04/26 تعداد پست: 4718 دیگه این دوره اصل ظواهره وگرنه ک من از لحاظ اخلاقی همیشه اصل رو گذاشتم بر درستی و انسانیت هرشهری باش ازدواج میکنی
۱۳۶۳۴ عضویت: 1402/04/26 تعداد پست: 4718 دیگه این دوره اصل ظواهره وگرنه ک من از لحاظ اخلاقی همیشه اصل رو گذاشتم بر درستی و انسانیت هرشهری باش ازدواج میکنی
tifani2 عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 7658 برو باشگاه هیکلت و بساز تا وقتیکه غنی نشدی از هر چیزی مخصوصا اعتماد به نفس ازدواج نکن گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.
zane_tanhaye_shab مدیر استارتر عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 5873 هرشهری باش ازدواج میکنی دوست دارم عشقو تجربه کنم نه صرفا ازدواج کنم آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم