هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و باشکوه بود که با تاج و لباسهای فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب میشد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖
قبلا اذیتت میکرد یا دست بزن داشت یکم مغروره خودت پیش قدم شو قهر طولانی سردی میاره بینتون
منو زده ولی میگه حواسش نبوده و عمدی نبوده، من چجوری پیش قدم بشم برا همچین مردی، دلم میخواد خودش سر به راه بشه زندگیم نجات پیدا کنه ولی نه با این اخلاقش
من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤
هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و باشکوه بود که با تاج و لباسهای فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب میشد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱