2777
2789
عنوان

حس ششم بیا

| مشاهده متن کامل بحث + 1322 بازدید | 218 پست
قبلا اذیتت میکرد یا دست بزن داشت یکم مغروره خودت پیش قدم شو قهر طولانی سردی میاره بینتون

منو زده ولی میگه حواسش نبوده و عمدی نبوده، من چجوری پیش قدم بشم برا همچین مردی، دلم میخواد خودش سر به راه بشه زندگیم نجات پیدا کنه  ولی نه با این اخلاقش

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  
ن گلم فقط سوال کردم بنظر ادم جدی میاد البته حدس

شخصی قبول میکنی 

درخواست دوستی ام سوالاتم اونجا با اجازه بپرسم 

هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و با‌شکوه بود که با تاج و لباس‌های فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب می‌شد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حس نمیدونم ولی حسش برای ازدواج نیست گلم

دوتا سوال دارم عزیزم 

یکیش اینکه امسال آزمون وکالت قبول میشم ؟ 

دومیش حست در مورد ازدواجم چیه چجور شخصیه و سنتیه یا با علاقه ؟ تو چ سی ازدواج میکنم مرسی 

ببخشید میگم حس خاصی ندار ه هر کجا که سرش گرم شه طرف همونجاس

خواهشا منو بگی بنظرت من کی میفهمم باردارم؟ کدوم ماه احتمالش بیشتره؟ ممکنه اردیبهشت دیگ پریود نشم و باردار بشم؟ کلا کدوم ماه بیشتره احتمالش؟

گلم اخلاقش ذاتیه ولی سعی کن سیایت داشته باش

اره دقیقا  خانوادگی زودجوشن، منم ادم ساده و بی سیاستیم

هر چی هستم همون نشون میدم، حالا چه خوب چه بد

اگه من پیش قدم نشم جدا میشیم؟

به خاطر دل من گفتی خیانت رو سوال پرسیدی؟ واقعا خیانت کرده یا نه

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤