2777
2789
عنوان

معجزه ی خدا🫠🫠

448 بازدید | 20 پست

بچه ها اول بگم من خودمم باورم نشد ولی خب نمیدونم گفتم اینجاهم بگم 

دختر یکی از فامیلامون ، اسید خورده بود چن روز پیش (برای خودمم عجیبه که نمرده) 

تا میبرنش زود دکتر 

دیگه روده و معده و همه چیش مث اینکه سوخته

حالا دقیق نمیدونما ولی خب فک کنین اسید خورده همه جاش نابود بوده دکترم گفته من عملش میکنم ولی احتمال زنده موندنش زیر یک درصده 

بعد باباش قبلا اعتیاد داشت چند وقتیه ترک کرده و میره کلاسای NA(باعث میشه ب خدا نزدیک شی)

و خیلی آدم باخداییه الان

برمیگرده ب دکتر میگه تو کارتو بکن نتیجه دست خداس

دکتر همونجا میگه تو دیگه چه پدری هستی بچت داره میمیره انقد با ارامش میگی کارتو بکن هرچی شد؟

بعد تخت بغلی دختره، ی دختر دیگه بوده ک ادامس عسلی میخورده این دختر فامیل مام ب باباش میگه برو بخر

خب نباید مسلما چیزی میخورده

و یکم میخورده عسلشو ت میکرده ادامسو بیرون و نزدیک 10 20 تا ادامس عسلی (بسته ش) خورده

تا دکتر فرداش میاد معاینه ی قبل عمل کنه میبینه هیچ اثری از سوختگیاش نیست میگ بیمار اشنباه شده دوباره ازمایش بگیرین 

سه بار تکرار میکنن و میبینن هیچ اثری از سوختگی نیست!

میپرسه چی خورده اینم میگه ادامس عسلی :)

و دکتر بهشون میگه دیگه حتی نیازی به عمل هم نیست🫠🥲 معجزه شده قشنگ و بخاطر همون ادامسی که خورده نمیدونم چه واکنشی توی بدنش رخ داده که سوختگیاش کاملا از بین رفته

بچه ها من خودمم اصلا باورم نمیشه ولی خب چون دختره کنار گوشمه و دارم میبینم باور کردم..

ای کاش منم بتونم مثل اون پدر به خدا ایمان داشته باشم..

به اراده ش .. اصلا یچیز خیلی خیلی عجیبیه بنظرم..

خدایا لطفا سلامتیمو برگردون...به من ، به همه.. مراقب خونوادم باش❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم باورش سخته...ولی تجربه باور ب خدا رو من خودم دارم...وقتی باارامش بهش مسپری خودش معجزه میکنه

باورش سخت نیست وحشتناک سخته 

من هنوزم توی شوکم

این کارا که برای خدا کاری نداره این ذهن ماست که محدود نمیتونه هضم کنه قدرت خدا رو

دقیقا🫠

معجزه ها قشنگن

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش باشین. ۱۶.۵.۱۴۰۳ . *** باز بعد ۸ ماه اقدام کردم و با اولین بار حامله شدم بلخره دخترم ۱۴۰۴/۱۰/۴ اومد توی بغلم** مهرسای من فرشته اسمونی شد. یسنای من فرشته زمینی دور وجودش،بگردم انشاالله قسمتت تک تک چشم انتظارا

عسل بهترین درمان کننده سوختگی هست 

احتمالا بخاطر عسلش بوده

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن برای زبانشناسی تو پیام رسانهای روبیکا واتساپ تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه ۰۹۳۶۶۰۵۵۳۱۶ ، @hoseinpour03

خدا روشکر. خدا بخاد میشه خدا ابرقدرته😍

دقیقا🥹😍 

همچین اراده و ارامشی نصیب همه مون :)💙