2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اووو من انقه داشتم و دارم 😂 چیایی ک تجربه کردم کلا: لاک پشت، فنچ، طوطی، خرگوش، شاهین!، گربه پرشین هیمالیا، حلزون آفریقایی، جوجه اردک، همستر

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

ماهی 

من عاشق ماهی هستم وقتی بهت وابسته میشن رفتارشون بی نظیره 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
بیشتر ببینید
ماهی ها هم مگه وابسته میشن؟

آره اینقدر احساسشون قشنگه کافیه باهاشون ارتباط بگیری 

موزیک بذاری وقتی از بیرون میای و میخوای بری باهاشون صحبت کنی

وقتی از سر کار برمیگشتم یکیشون چنان خودشو میکوبید به شیشه آکواریوم و تو آب می‌رقصید که یعنی من متوجه شدم که برگشتی رفتاری داشت که برای خودم تنها انجام میداد 

خیلی بامزه هستند 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
بیشتر ببینید
ماهیت پرت بوده؟آخه پرت ها اینجورین.من که ماهی هام فقط غذا رو میشناسن تا منو☹

فلاورهورن بود 

پورت ها گوشت خوار هستد وحشی من یک مشکی رنگش داشتم یکبار دو تا از ماهی هام را خورده بود از دستش عصبانی شدم با فلاور تعویض کردم 

بیشتر ببینید
فلاورهورن بود پورت ها گوشت خوار هستد وحشی من یک مشکی رنگش داشتم یکبار دو تا از ماهی هام را خورده بود ...

فلاور که از پرت هم وحشی تره😂باید تنها نگهش داشت.

ولی کلا دنیای آبزیان باحاله.چند وقتیه تو فکرم افتاده آب شور راه بندازم ولی خوب هزینش زیاده🤕

فلاور که از پرت هم وحشی تره😂باید تنها نگهش داشت.ولی کلا دنیای آبزیان باحاله.چند وقتیه تو فکرم افتاد ...

آره فلاوره تنها بود چون دیگه ماهی نداشتم اون قبلی ها که شکار شده بودن شاید چون تنها بود خلافی نمی‌کرد متوجه وحشی بودنش نشدم من وحشی بودن ماهی  را از شکار کردن اون ماهی قبلی شناختم که ردش کردم😂

ولی آره خیلی جالب هستند کاراش خیلی بامزه بود 😍شب می‌دیدی با کل ماسه های کف آکواریوم تپه درست کرده تا سقف یکباره می‌دیدی کلی برده داخل اون خونه ای که داشت 

باز فرداش همشو می‌آورد بیرون پخش میکرد کف آکواریوم 

خیلی اعصاب داشت 

بیشتر ببینید