2821
2789
عنوان

این چ دردیه؟

175 بازدید | 9 پست

سلام همگی دوستای گلم.

امروز روز ۲۷ پری هستم.باید ۱۴ ام پریدد بشم.البته دوماه پیش ۲۱ شدم ولی ماه پیش۱۴ ام شدم.فک کنم این ماه هم باید ۱۴ ام بشم دیگه؟؟

حالا تقریبا دوسه روزه که زیر دلم خیلی وحشتناک مثل دردای پریودی میگیره.انگار اوج خونریزیمه توی چندثانیه شایدم یک دقیقه دردام میره.ولی توی همون چندثانیه ب اوج خودش میرسه.مثل روزای اول پریودی.من ماه های قبل اصن اینطوری نبودم نزدیک پریودیام فقط زیر دلم قیج میرفت و یک درد گنگ داشتم اما الان قشنگ سفت میشه و عین درد روز اول پریودی درد میگیره و خودش اروم میشه.گاهی هم حالت تهوع میگیرم انگار سردیم کردهدباشه مثل همون حالت تهوع میگیرم.ب نظرتون میتونه علایم بارداری باشه؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

این کار یه تبلیغه کلیکیه که بابت هر کلیک بهتون پول میده و قابلیت کلیک خودکارهم داره که با فعال کردنش ...

چقدر شما بی فرهنگی تو همه تاپیکها خوبه بهت میگن تبلیغ نکن سعی داری دربرابر فهم این قضیه مقاومت کنی

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم

منم ۱۳ وقت پریمه عزیزم

دومین ماه اقداممه

ماه پیشم دقیقا مثل شما بودم و پری شدم

الانم همون جوریه

یهو سمت چپم تیر میکشه و ول میکنه

نمیدونم چه خبره؟؟؟😑

♡دخترم♡ تو زیباترین هدیه خداوند به من و پدرت هستی ،    بی صبرانه منتظرتیم😍
2824
2823
2791
2779