2777
2789
عنوان

چرا خب🥴😂

52 بازدید | 9 پست

چه دلیلی داره یه پسر خواهرشو بغل نکنه ؟!؟!

همین حرفو جلو زنداییم زدم داشت پار.م میکرد منطقش این بود که درست نیست خواهر برادر همو بغل کنن چرا خببب چراااااا🙄🫤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب راستش، خیلی منطقی به نظر نمیاد که خواهر و برادر **بغل کردنِ همدیگه** رو اشتباه بدونن!  

ممکنه زندایی‌ات مثلاً دیدگاه‌های سنتی خاصی داشته باشه که باعث شده اینطوری فکر کنه، یا شاید صرفاً یه حساسیت بی‌دلیل باشه.  

**در اصل هیچ مشکلی نداره** خواهر و برادر همدیگه رو بغل کنن، چون این یه رفتار کاملاً عاطفی و معمولیه و تو فرهنگای مختلف هم رایجه.  

شاید زندایی‌ات برداشت اشتباهی از این قضیه داشته یا اینکه خودش تو خانواده‌اش با این کار راحت نبوده.  

ولی اگه اینطور شخصیته و گیر میده، خب خیلی هم نمی‌شه توجیهش کرد؛ این بیشتر دیدگاهه تا منطق! 😊  

**تو کاری به این حرفا نداشته باش، خواهر و برادرن، عشق و محبت رو نباید محدود کرد.**