2777
2789
دقیقا منم همین طور. بعضیا میگن پنیک داری ولی بهنظرم علایمم بیشتر به ام اس میخوره

نه پنیک علائمش فرق میکنه مور مور بدن نداره یعنی داره ها ولی توی یه لحظه اتفاق میوفته وبه همراهش  تنگی نفس و ضربان قلب و حس مرگ بهت دست میده 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه پنیک علائمش فرق میکنه مور مور بدن نداره یعنی داره ها ولی توی یه لحظه اتفاق میوفته وبه همراهش تنگ ...

من چند بار به شدت تا پای مرگ رفتم واقعا نزدیک بود بمیرم. دکتر هم نفهمید چمه یا برام توضیح ندادن فقط روانپزشک اوردن بالاسرم تو بیمارستان قرص اعصاب نوشت😢از من دردو گزگز و مورمور از پایین پای چپم شروع میشه میاد بالا 

شما به جز مور مور بدن دیگه چه علائمی دارید ؟

علایمم زیادن کلا چند ماهه درگیرم. یه چند وقت کمی فروکش میکنه دوباره شروع میشه همزمانی که پای چپم گزگز و درد شروع میشه طرف چپ سرمم تیر میکشه چندین بار پشت لب حتی داخل دهن بی حس شد کامل. درد طرف سینه. کلا طرف چپمه. 

علایمم زیادن کلا چند ماهه درگیرم. یه چند وقت کمی فروکش میکنه دوباره شروع میشه همزمانی که پای چپم گزگ ...

الهی عزیزم 🥺منم همه این علائم سمت راست بدنمه منم یک مدت خوبم بعدش شروع میشه دوباره اصلا معلوم نیست چه مریضیه دکترم رفتم ام آر آی سالم اصلا پلاک نیست توی سر آزمایشام هم همه خوب بمنم قرص اعصاب داد دکتر یک ماه خوردم خوب بودم باورم نمیشد پیش خودم میگم این چیه که با دارو اعصاب خوب میشه بنظر من مریضی ناشناخته هست 🤦🏻‍♀️کاش یه دکتر میگفت این چیه و‌داروش چیه خیال آدم راحت میشد نه مثل الان که بلاتکلیفه آدم 

علایمم زیادن کلا چند ماهه درگیرم. یه چند وقت کمی فروکش میکنه دوباره شروع میشه همزمانی که پای چپم گزگ ...

بنظرم از شما پنیک نیست چون پنیک توی کل بدن اتفاق میوفته من یبار پنیک شدم

بنظرم از شما پنیک نیست چون پنیک توی کل بدن اتفاق میوفته من یبار پنیک شدم

دکتر کلمه پنیک به زبون نیاورد فقط میگه از اعصابه. اخه چرا میزنه به پا؟ به پای چپ؟ چرا درد و گزگز و مورمور میاد بالا. اصلا این مریضی چرا ولم نمیکنه چرا هر چند وقت شدید میشه