2777
2789
عنوان

خیلی خوشحالم😍

442 بازدید | 35 پست

تونستم یه مقداری از زحمت های پدرو مادرم رو جبران کنم درسته این کار خیلی دربرابر زحمت هایی که برای من کشیدن ناچیزه ولی همین که تونستم خوشحالشون کنم خودش به نظرم خیلیه 

چند سال بود که دلم میخواست برای پدر و مادرم یه کاری بکنم ولی شرایطش نبود تا اینکه توی این هفته خدا خواست و شرایط جور شد که براشون بلیط سفر مکه رو گرفتم وقتی بهشون گفتم چشماشون برق زد خیلی خوشحال شدن منم که انگار با خوشحالی اونا دنیا رو بهم دادن 🥲🥲

چه لذتی داره وقتی با پول خودت برای پدرومادرت کاری میکنی💓💓

بی‌حب‌علےنفس‌کشیدن...                                  ننگ‌است:)❤️‍🩹🥀

خدا را شکر 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

ایول چه خرج گنده‌ای😂❤️

تو میتونی خیلی ساده از کاربریِ من بگذری، میتونی هم از ته ته قلبت برام بخای که دیگه پشت کنکور نباشم ، با لبخندو از ته قلبت😀❤️ اینجوری دنیا مجبوره بهم آسون بگیره بزاره منم برسم به دانشگاه و رشته‌ی مورد علاقم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلییییی حس خوبیه 

من چند ماه پولامو جمع کردم تا روز مادر برا مامانم کادو و کیک بگیرم، با اینکه کار خیلی کوچیکی کردم اما چون با پولای خودم بود و تنها داراییم بود بسی خرسند بودم تا یک ماه 🥲😂

🕊-«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»-                     ‌       ‌صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است...🌿🫧 

خدا شاهده که تاپیکتو دیدم دلم یه جوری شد چون خیلی دلم میخاست منم اینکارو انجام بدم ولی نشد🥲🥲

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️ 

ای جااانممم🥹✨

بهترین هدیه ست باور کن هزار برابرش به زندگیت برمیگرده❤️

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

سلام گلم میشه بگی چقدر شد هزینه صفر تا صد تا منم برای مادرم اینکارو کنم و چقد زمان‌برد پس انداز کنی ...

نفری ۴۶ تومن شد 

وام گرفتم ۱۵۰ تومن

۹۲ تومن پول دادم کاروان 

و بقیه رو هم درهم خریدم

بی‌حب‌علےنفس‌کشیدن...                                  ننگ‌است:)❤️‍🩹🥀

خدارو شکر عزیزم 🤲🤲🤲🧿🧿🧿🧿💖💖💖🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿💖💖💖💖💖

**"یا بِل تْوایم دْیخانیِم، سْ کِم تْیی ستال وْزدْوشنیِم؟"****"Я был твоим дыханием, с кем ты стал воздушным?"**