2777
2789
عنوان

من خیلی بدبختم

| مشاهده متن کامل بحث + 5534 بازدید | 102 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گلم تلگرام میتونم بدم بهت ببین عزیزم شروع کن شکر گزاری محشره محشر دلیلشم بهت میگم مستند از اساتید:خی ...

حالا چطوری به تلگرام پیام بدم..خودم که ندارم..

نمیشه آپلود فایل کنی لینکش بفرستی اینجا بردارم..

چشم عزیزم حتما،،،به نیت جذب کسی برای ازدواج،،یا عاشق کردن شوهر،،وضو میگیری و ساعت یک شب به بعد مث نم ...

@مینو_98      ۱۰شب سوره ضحی بعد از نیمه شب ۲رکعت نماز بعد نماز بدون هیچ کلامی ۱۱بار سوره ضحی بخونیم واسه جذب هر آدمی..

ببین در رابطه با پست آخرت، اگه واقعا داری میگی، به پلیس زنگ نزن، به ۱۲۳ زنگ بزن و بگو شرایط چیه، اونارو نمیتونه دست به سر کنه، اورژانس اجتماعیه و کارش همینه و برای طلاق اگر بخای جدا شی امتیاز خیلی خوبی واست ثبت میشه چون شاهد عینی حساب میشن. همین الان زنگ بزن

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن اکنون ۶۶:۸۰۰   وزن هدف  ۵۵

دیشب رفتم کلانتری شکایت کردم ازش 

و نوشتم که بیرونم کرده 

بعدش با خانوادم اومدم خونه مادرمم. دیشب اونقد استرس کشیدم بازوی راستم کلا بی حس شده بود خیلی نگران بودم از صبح توی مطب دکترها. الان بهترم ولی....