2777
2789

من رفته بودم حموم بعدش ما قفسه نداریم تو حموممون اینمو گذاشتم رو جاصابونی داداشم(جای دیگ ای نبود جز زمیننن) بعد خواستم ورش دارم یهو در جاصابونی داداشم افتاد ترک برد

حالا نمیدونم چطور بهش بگم... وای...

بنظرتون چطور بهش بگم

با داداشمم اصن خوب نیستم... درحدی ک حاضر نیسم تو ماشین جفتش بشینم😂💔

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.

خدایی مسخره نکنین😐

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به رو خودت نیار

اخه صدا افتادن تو حموم اومددد بعد اونم خونه بود فک کنم شنیده💔

جا صابونی؟ برو یکی بخر بذار جاش

خب بش بگم الان؟

نمیتونم برم بخرم خانوادم نمیزارن برم بیرون ۱۷سالمه😭💔

خب بش بگم الان؟نمیتونم برم بخرم خانوادم نمیزارن برم بیرون ۱۷سالمه😭💔

فدای سرت بابا. به روی خودت نیار. منم مجرد بودم با داداشم خوب نبودیم یه بار ژیلت مارکش از دستم افتاد شکست به روی خودم نیاوردم🤣🤣🤣 گفتم میدونم تو شکستی من حاشا میکردم. 

از مدرسه که بر میگردی یه پلاسکو برو بهترش رو بخر بذار سر جاش

اخه مدرسه هم  بابام نمیزاره  تنها برم مجبورم با داداشم برم(حتی نمیزاره با مادرم برم) خیلی وضعیت بدیه واقعا