2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

💔

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

نعمت خوبیه واقعا باید شکر گزار بود فقط مونده مشکل مالی

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

نعمت خوبیه واقعا باید شکر گزار بود فقط مونده مشکل مالی

بنظرم این دوتا رو کنار هم داری و ازشون جدا نیستی و همیشه بابات محبت میده بهت ت خوشبختی رو داری

کاربری دونفره

بنظرم این دوتا رو کنار هم داری و ازشون جدا نیستی و همیشه بابات محبت میده بهت ت خوشبختی رو داری

بله خوشبختی یعنی همین به علاوه سلامتی ، منتها برای ادامه زندگی رو به رشد مشکل مالی هم تا حدودی باید رو غلطک باشه 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

بله خوشبختی یعنی همین به علاوه سلامتی ، منتها برای ادامه زندگی رو به رشد مشکل مالی هم تا حدودی باید ...

من میگم این سه مثلث داشته باشی کنار خیابونم باشی اوکیه

کاربری دونفره

من میگم این سه مثلث داشته باشی کنار خیابونم باشی اوکیه

بله درسته از بعد فلسفی فرمودین موافقم ، چون هر بچه ای ظرفیت نداره قانع این شرایط باشه میره سمت چیزایی که نباید بره به بهانه خدمت به پدر و مادر 

اینکه خود اولاد هم صالح و شایسته و خلف باشه میشه خوشبختی کامل 

وگرنه اون پدر و مادر خودشون به تنهایی قضیه اش جداست 

سلام 

منم مشکل شما رو داشتم 

خیلی بده حالم خیلی گرفتس به خاطر رفتاراشون

خیلی هم رفتم مشاور اما خوب نشدم 

تا با یه مشا ور تو روبیکا اشنا شدم 

فوق العاده بود بود مشا ورشون حالم خیلی خوب شد

هزینشم خیلی خوب بود به کسایی که مشکل مالی داشتن تخفیف ویژه در حد رایگان واقعا میداد 

ان شا الله حال شما هم بهتر بشه

اید ی رو بیکا: P_z_314_70

اید ی تلگر ام: consultation4