2777
2789
هر کی میره دنبال لیاقتش😏 لیاقتش گندبکه

جورجینا پارتنر رونالدو هستا 

اصغر سبیل نیست که بگی رفته دنبال لیاقتش😐

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

هرکس یه تایپ و سلیقه ای داره

همونجور که تو برزیل و امریکا از هیکل های پر و بزرگ خوششون میاد 

تو اسیای شرقی و کره جنوبی و.... از دخترای لاغر و ظریف زیر 50 کیلو خوششون میاد، 

مثلا منو خواهرم، خواهرم عاشق چهره هایی مثل انجلینا جولی و کندل جنر و جی جی حدید و چهره های جذاب و سَویج طوره و هیکلی 

من از چهره و هیکلایی مثل لالیسا مانوبان و وونیونگ و... خوشم میاد

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اندام جمع و جور و ظریف رو دوست دارم

ولی خب نمیشه گفت اونا بد هستن هر کی سلیقه خودشو داره

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

هر کی میره دنبال لیاقتش😏 لیاقتش گندبکه

بد صحبت می‌کنید 

دوست دارین اونا هم به شما بگن لاغرمردنی که غذا گیرش نمیاد

ترکم 🙂‍↔️ با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

ظریف مثل چند کیلو باشه ؟!مثلا من قدم ۱۶۰ هست چند کیلو باشم یا چه سایزی باشم ظریف محسوب میشم ؟

من 160

وزن 54

قبل زایمانم وزنم 50 بود ظریف بودم البته ظریف مانکنی کمر باریک سینه و باسن پر

ظرافت به نوع استخون بندی هم بستگی داره با توجه به دور مچ دست میشه فهمید استخون بندیت چطوریه

من خودم ظریفم  از تظر استخونی

خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

[QUOTE=] عزیزم‌من ریزه میزه نیستم تناسب اندام دارم ن مث بعضیا فقط باسن بزرگ حال بهم زن دارن برای ارا ...

فعلا که تو داری صبح تا شب اسکوات  میزنی گنده خانم

.

ما ریزه نیزه ها با نمکیمااا🥺

عزیزم به عقیده ی من هرکسی یه جوریه که خودش خودشو دوست داره مثلاقدکوتاه بلندمتوسط چاق لاغر مانکن ولی هیچکس حق نداره دل کسی روبخاطرچیزی که دست خودش نیست بشکنه شماهم من روببخشیداگه ناخواسته چیزی گفتم که ناراحت شدین

من 160وزن 54قبل زایمانم وزنم 50 بود ظریف بودم البته ظریف مانکنی کمر باریک سینه و باسن پرظرافت به نوع ...

من استخون بندیم خیلی درشته ، حتی اگه لاغر هم بشم فکر نکنم ظریف محسوب بشم ، 

۶۶ هستم الان.

۹ ماهه زایمان کردم