iatanaz مدیر استارتر عضویت: 1404/01/14 تعداد پست: 88 عنوان جهیزیه 106 بازدید | 13 پست سمت ما رسم اینه که هردو طرف چندتا وسیله بدن ولی داماد اصلا گردن نگرفت گفت جهیزیه با عروسه خونواده منم بیش از حد توانشون دادن بعد چون شهر دیگس پول میزدیم که خودش بگیره یکم از پولایی که بهش دادیم مونده بود حتی همونم حساب نکرد🫤نکنه خسیسه یعنی؟😑 1404/01/28 | 19:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرستوی_غمگین عضویت: 1402/10/20 تعداد پست: 10687 خودش چرا بگیرخ؟؟؟وقتی شما پول دادید خورتون میخریدین دیگە
iatanaz مدیر استارتر عضویت: 1404/01/14 تعداد پست: 88 یعنی چی یعنی شما پول دادین اون وسیله هارو بخره؟ اره چون شهر دیگست خونه اجاره کرده اون
eu_oo_ue عضویت: 1402/06/30 تعداد پست: 26187 اره چون شهر دیگست خونه اجاره کرده اون اشتباه کردی عزیزم شما خودت باید جهیزیتو میخریدی با سلیقه خودت نسبت به جهیزیت چه بی ذوق بودی که این کارو کردی من الان تو عقدم خیلی ذوق دارم برای خریدشون شما انگار اصلا برات مهم نبوده چی بخرین یا نخرین
iatanaz مدیر استارتر عضویت: 1404/01/14 تعداد پست: 88 اشتباه کردی عزیزم شما خودت باید جهیزیتو میخریدی با سلیقه خودت نسبت به جهیزیت چه بی ذوق بودی که این ک ... نه همرو خودم انتخاب کردم عزیزم بعضی چیزارو عکس میفرستاد انتخاب میکردم بعضیام از اینترنت براش فرستادیم بگیره
iatanaz مدیر استارتر عضویت: 1404/01/14 تعداد پست: 88 خودش چرا بگیرخ؟؟؟وقتی شما پول دادید خورتون میخریدین دیگە شهر دیگس بعد ازدواج باید برم اونجا ما ی شهر دیگه ایم
eu_oo_ue عضویت: 1402/06/30 تعداد پست: 26187 نه همرو خودم انتخاب کردم عزیزم بعضی چیزارو عکس میفرستاد انتخاب میکردم بعضیام از اینترنت براش فرستادی ... اهان اینطوری پس خوبه فکر کردم کلا نمیدونی چی گرفته الان همه چیت تکمیل شده؟
iatanaz مدیر استارتر عضویت: 1404/01/14 تعداد پست: 88 اهان اینطوری پس خوبه فکر کردم کلا نمیدونی چی گرفته الان همه چیت تکمیل شده؟ اهوم اره فک کنم دیگه چیزی به ذهنم نمیاد🥲😂وسایل ضروریو گرفتیم و مال اشپزخونه هم گرفتیم
پرستوی_غمگین عضویت: 1402/10/20 تعداد پست: 10687 شهر دیگس بعد ازدواج باید برم اونجا ما ی شهر دیگه ایم خودت باید میخریدی عزیزمدوران قاجاریە نیستیم کەماشین ووسیلە هستجهیزیەتو باماشین میبردی دیگە
iatanaz مدیر استارتر عضویت: 1404/01/14 تعداد پست: 88 خودت باید میخریدی عزیزمدوران قاجاریە نیستیم کەماشین ووسیلە هستجهیزیەتو باماشین میبردی دیگە فرقش چیه خودم انتخاب کردم دیگه انقدرم نباید سخت گرفت چه ربطی به دوران قاجاریه داره اتفاقا اینترنتی خرید کردیم🥰مگه اون زمان نت بود؟
eu_oo_ue عضویت: 1402/06/30 تعداد پست: 26187 اهوم اره فک کنم دیگه چیزی به ذهنم نمیاد🥲😂وسایل ضروریو گرفتیم و مال اشپزخونه هم گرفتیم حالا سر زندگیت هم بری مشخص میشه مثلا چیا جا افتاده اون موقع میخری
پرستوی_غمگین عضویت: 1402/10/20 تعداد پست: 10687 فرقش چیه خودم انتخاب کردم دیگه انقدرم نباید سخت گرفت چه ربطی به دوران قاجاریه داره اتفاقا اینترنتی خ ... والا چی بگمممممممممممممممممماگە اینترنتیە چرا زدی ب حساب اون خوب خودت میخریدیببخشید محض کنجکاوی پرسیدم
iatanaz مدیر استارتر عضویت: 1404/01/14 تعداد پست: 88 والا چی بگمممممممممممممممممماگە اینترنتیە چرا زدی ب حساب اون خوب خودت میخریدیببخشید محض کنجکاوی پرسی ... اره همینکارو کردم دیگه فقط برای سرویس چوب به حسابش پول زدیم از مغازه گرفت حضوری چون بلد بود کجا داره قیمت مناسب