2821
2789
عنوان

ضعیف شدن چشم

148 بازدید | 8 پست

امکان داره چشم ناگهانی ضعیف بشه ! یا به تدریج اتفاق میوفته ؟ و اینکه کسی می‌تونه این علائم مال چیه 

کم شدن نور چشم 

تار دیدن 

درد حدقه 

خشکی چشم 

حساسیت به نور ( از کودکی ) 

اگر کسی می‌تونه لطفاً کمک کنه 

اگه از گوشی یا کتاب زیاد استفاده میکنی یا یمدت بطور مداوم استفاده میکردی، میتونه بخاطر اون باشه... چشم اونطور ک من اطلاع دارم ته تهش ۵ ۶ ماه یکبار نیم نمره بره بالاتر 

Intj- بااحترام کسی جز استارتر ریپلای نزنه.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اما محض احتیاط ی چشم پزشکم برو... دلیل اصلی چیزایی ک گفتی احتمال زیاد ضعیفی چشم نیست اما ممکنه چشاتم ...

به نظرت چی می‌تونه باشه اگه ضعیفی نیست ؟ 

ممنون بابت راهنمایی 

به نظرت چی می‌تونه باشه اگه ضعیفی نیست ؟ ممنون بابت راهنمایی

همونکه گفتم

استفاده مداوم

منم خیلی ازین علائمو داشتم. حتی یبار انقدر برای ی امتحان خونده بودم ک یهو جلو چشام سیاه شد دیگه نمیدیدم! توقع هم نداشته باش ی روزه خوب شن... مثلا ۴ ۵ روز پشت سرهم ک خیلییی کم ازشون استفاده کنی میبینی بهتر شدن. درکل نگران نباش... استرس ب خودت نده درستو بخون طبق تجربه من چیز خاصی نیستش... محض احتیاط چشم پزشکم برو

Intj- بااحترام کسی جز استارتر ریپلای نزنه.

همونکه گفتماستفاده مداوممنم خیلی ازین علائمو داشتم. حتی یبار انقدر برای ی امتحان خونده بودم ک یهو جل ...

ممنون خوشگلم واقعا استرسم رو کمتر کردی 😭❤️❤️ ایشالله هرچیزی از خدا میخوای بهت بده