2777
2789
عنوان

تنهایی

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 28 پست

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

خدا چی ؟ اونکه از مادرم بهت نزدیکتره ... چندین سال با غم غربت و تنهایی و مشکلات تنها کسی که بدادم رس ...

خدا جای خود که بهترین مونس لحظه هاس ولی یه جاهای واقعا یه دوست جاش خالیه حسی که با دوس خالی نیشه

[QUOTE=52850423]من گاھی اوقات ب خودکشی فکر میکنم...دل وجرئتشم دارما ولی میگم اخہ جونم حیفہ ...جونیمو چرا نابود کنم[/QUدیووته نشو دختر.بها نده .مادر ها گاها افکار قدیمیشونو قالبمون میکنن

من گاھی اوقات ب خودکشی فکر میکنم...دل وجرئتشم دارما ولی میگم اخہ جونم حیفہ ...جونیمو چرا نابود کنم

خودکشی که راه نیست من میگم کاشکی همه تنها ها یه جا جمع میشدن این مشکل مشترک رو حل میکردن...

خودکشی که راه نیست من میگم کاشکی همه تنها ها یه جا جمع میشدن این مشکل مشترک رو حل میکردن...

اءنقد دلم میخواد واس ی مدت برم تو کما شاید شوھرم سر عقل اومد ...چ جور میشہ بری تو کما ولی نمیری؟؟؟؟؟ 

شوھر من احساساتیہ ..سر عقل میاد

به نظرم اگر قرار باشه سر عقل بیاد همینجوری میاد با یه صحبت احساسی و اشک ریختن و بغض کردن دیگه نیازی نیست بری تو کما که بخواد به خودش بیاد دیگه چرا با زندگبت قمار کنی 😔 

2790
2778
2791
2779
2792