2821
2789
عنوان

دستبند طلا

83 بازدید | 7 پست

خانوما من یه دستنبند خریدم چند وقت پیش همیشه فکرم پیشش بود یموقع بدل نباشه بعد امروز یه اهن ربا برداشتم به همجاش زدم یو قفلش به اهن ربا چسبید ،چیکار کنم حالا یعنی قفلش بدله؟

میشه برای سلامتی اقا امام زمان و همه خانوادم یه صلوات بفرستید 😍 خدایا تو تنها تکیه گاهمی امیدم بعد خودت به خودته . دشمن شادم نکن مهربونم 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

میترسم به شوهرم بگم ، اگه بگم میبره پیش طلا فروشی یموقع کامل میفروشه ، نمیخوام پول دست شوهرم باشه الکی خرج میکنه

میشه برای سلامتی اقا امام زمان و همه خانوادم یه صلوات بفرستید 😍 خدایا تو تنها تکیه گاهمی امیدم بعد خودت به خودته . دشمن شادم نکن مهربونم 
تو قفلا یه تکه فنر هست که طلا نیست

وای مرسی خدا خیرت بده

تو قفلا یه تکه فنر هست که طلا نیست

خدا خیرت بده اروم شدم گفتم یهو یارو کلاه سرمون گذاشته

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز