2777
2789
عنوان

حق با کیه

117 بازدید | 8 پست

کلاس انلاین مقاله نویسی عملی برگزار میکنم.. گام ب گام تا چاپ اصلاحیه میدم...حتی چاپ مقاله های بچه هام توی پیج اینستام هست. از شانس بد ایندفعه گیر یه ادم نفهم افتادم ک میخواست رایگان کلاسو شرکت کنه .. بماند ک چقد چونه زد تا براش تخفیف دادم بعد نهایت پول یه جلسه رو داد و شرکت کرد گفتم ب شرط تسویه تا قبل جلسه دوم گف باشه... ولی پولو قبل جلسه دوم نزد و میخواست کلاس برگزار کنم ک نکردم چون شناخته بودمش دیگه... چندبار کلاس ب این دلیل لغو شد و اخرسر گفتم من بیکار نیستم هی برنامه بریزم بخاطر اینکه 👇

بخاطر اینکه میخوای بپیچونی پول ندی لغو شه.. دیگه برات برگزار نمیکنم.. گفت پول دادم گفتم یه جلسه برگزار شده و پول اصلاحیه کارت ک انجام نشده برگشت میزنم ... بعد دیگه توهین کرد ک کلاهبرداری و فلان و شکایت میکنم گفتم هرغلطی میخوای بکن... بعد یمدت باز شروع کرد پیام و زنگگگ ک ادامه شو برام برگزار کن و فلان گفتم به هیچ وجه... باز شروع کرده تهدید😒مردک گدای ۲۵۰ تومنی😒 هرچی هم بلاکش میکنم باز از یه جای دیگه سبز میشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مگه کل هزینه چقد بود که چونه زد تخفیف گرفت بازم نداد

1200 بود

کردش ۱ تومن

۳۰۰ داد

بعد باز چون اصلاح نزدم براش ۵۰ پس دادم

حالا داره میمیره برای اون ۲۵۰

منم گفتم مرده باشی هم نمیدمت

2790
2778
2791
2779
2792