2777
2789
عنوان

خواستگاری اینجور توهین امیز

278 بازدید | 21 پست

زنه زنگ زده یه جلسه خانما همو ببینن 🌝

والا اینجوری دوران قاجار خواستگاری میرفتن نه الان ،این تحفه رو هم مامان دوستم معرفی کرده ،من که خیلی ناراحت شدم از اینجوری اومدنشون حالا که میخواد فردا تشریف بیاره به عنوان مهمون بهش احترام میذارم ولی ناراحت شدم،حالا شاید من پسرشو نپسندیدم ،چرا پسرشو شوهرشو نمیاره که یهو ببینیمشون و اگر قرار به رد کردنه تو همون جلسه اول رد بشه😒

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توهین هست الان کسی رو راه نمیدن اکثرا بخاطر همین که گفتی من رو باید بپسندن اما من مهم نیستم خب جلسه اول رد بدن روحیه دختر داغون میه یکی تو خواسستگاری معمولی هم میگفت کاری کنید دختر نه نشنوه اگه شما مخالف بودید یه شرط بزارید که دختر نتونه قبول کنه و اون رد کنه

هر دردی که میکشی برای اینه که بدونی این 🌎 یه گمشده داره

تصولا اول خانواده پسر و خود پسر میان دخترو میبینن ولی من نظرم اینه این دیدار به شکل مهمان باشه که اگه پسند نصد غرور دختر حفظ بشه

از اینجور خواستگاری های معرفی کردنی هم متنفرم

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

خب نیازی نیست شما هم خونه باشید، اونا میان یک سری شرایط پسرشونو میگن ، یه چیزایی هم مامانتون میگن. بعدش مامانا به بچه هاشون انتقال میدن، اگر اوکی بود مادر پسر زنگ میزنه به مادرتون اجازه خواستگاری با حضور اقا پسر میگیره مامانتونم اگر جوابش مثبت بود اجازه میده دیگه، اینطوری وقتی خانواده ها شناختی از هم ندارن ایرادی نداره، جلسه خانمانه یک جلسه آنالیز دو طرف از همه😁😁

احتمالا باید اول مامانش بپسنده 😁 البته برا منم اول خواهر شوهرم منو دید

خب حتما شما با خواهر شوهرت دوست بودی اینا غریبه هستن خیلی بنظرم کار زشتیه به دلم نمیشینه اینکار مجلس دختر بینون راه انداختن

دوتا دیگه هم اومدن اینجوری ولی بیخبر اومدن عکسی نشون ندادن همینجور مثل منگلا اومده بودن

ب نظرم مهم ترین چیز اینه ک اول عکسشون رو ببینی چون ممکنه کلا ب دلت نشینن و اومدنشونم دیگه اونطور بی مورده

بله میتونن به عنوان ی مهمانی،،،، خانوادگی بیان،، نه اینکه فقط خانم ها

دقیقا پسرشو خودشو شوهرش حالا با دوست مامانم یه شب میومدن میشستند یه تعاملی مبکردیم اگر اوکی بود بقیه مراحل نه مجلس دختر بینون راه بندازن