2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من ۲ ماه ۸ کیلو بازم از امروز شروع کردم 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بدنسازی و شنا خیر پوستم شل نشد

بدنسازی واقعا محشره ببینم بچمو نگهمیدارن برم

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

من توی ۸ ماه ۱۰ کیلوآروم آروم کم کردم زیاد به خودم سخت نگرفتم پیاده روی + ورزش هوازی+ تغذیه به اندازه وخوب...خداروشکر نتیجه خوبی گرفتم ولی عید وماه رمضون نتونستم خوب ادامه بدم اماوزنم سرجاش هست فقط سخت نگیر همین 

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من
من توی ۱۰ ماه ۳۰ کیلو کم کردم با کالری شماری و ورزش

یه سوال شما چه ورزشی انجام دادین؟

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من
2790
2778
2791
2779
2792