2777
2789
عنوان

ادنوم هیپوفیز

101 بازدید | 8 پست

کسی ادنوم داره؟ از کجا باید متوجه بشیم ادنوممون نوعش چیه؟ چون من پرولاکتینم بالاست ولی زیاد بالا نیست و بحاطر داروی اعصاب یجا خوندم میگن اگه از نوع پرولاکتینوما باشه پرولاکتین باید ۳ تا چهار برابر نرمال باشه

حتما برو پیش یه متخصص غدد خوب برات دارو مینویسه انشاالله که نرمال میشه

چندسال پیش رفتم برام دارو نوشت اومد پایین پرولاکتینم ولی باز رفت بالا اخه کلا داروهای اعصاب میبرن بالا پرولاکتینو ، ادنومم نمیدون از نوع پرولاکتینوماس یا غیرعملکردیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای ما ۶۵ هست رنج نرمال ۲۵ علائم هم سردرد و حالت تهوع و تاری دید و سرگیجه آدنوم هست یعنی ؟ شما داری ...

نمی‌دونم عزیزم واسه من دو تا دو میل بود پرولاکتینم ۱۱۳ بود اگر واسه شما هم ادنوم باشه احتمالا یدونه باشه کوچیک باشه که اونم حتما باید ام ار ای بدی بفهمی با حدس نمیشه گفت ولی درمانش تحت نظر پزشک غدد هست  ‌قابل درمان هست نگران نباش فقط باید دارو رو ادامه بدی من هم بله همچنان دارو مصرف میکنم ولی دوزش کم شده