2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آرایشگره ،دکترکه نیست 

حتمابادکتردرمیون بذار 

دگزاپرازعوارضه

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

دکتر به اون دکتری دگزا تجویز نمیکنن دیگه از بس عوارض داره این ارایشگرا بیسواد چه اعتماد به نفسی دارن نسخه میپیچن

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

وای عزیزم دگزا نه 

اون بتامتازون هست که تا حدی جلوی اشک حساسیستی رو میگیره

ولی شما قطره ی بتامتازون چشمی بریز بیست دقیقه قبل از شروع ارایش چشم

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره

راس میگن ادم هرچقدر بیسوادتر، اعتماد به نفسش بیشتر

کادر درمان با ترس و لرز همچبن داروهایی رو وقتی واجبه تجویز میکنن

بعد اقدس خانمی که اسم خودش رو گذاشته میکاپ ارتیست بعد از یه دوره چند هفته ای اموزش سرخاب سفیداب، دگزامتازون تجویز میکنه

نزنیا خیلی ضرر دارهآرایشگرا دکتر شدن

همون والا 

دگزا رو دکتر با ترس و لرز تجویز میکنه چون کورتون هست . 

آرایشگرا هم دکتر شدن 

خواهر نادون من یه بار که حالم بد بود توی ۲۴ ساعت ۳ تا به من زده بود .... نفسم بالا نمیومد ... چندماه سرفه های الکی داشتم .... اونم خودشو تو هر کاری علامه میدونه 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
وای عزیزم دگزا نه اون بتامتازون هست که تا حدی جلوی اشک حساسیستی رو میگیرهولی شما قطره ی بتامتازون چش ...

وای دستتون درد نکنه نمیدونستم والا خیلی ریلکس گفت دگزا بزن