من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
من درست کردم حالم بهم خورد ۱ هفته نه مرغ میتونستم بخورم نه پرتقال
شایدم من بد درست کردم نمیدونم اما از رو فیلم اشپزی اینستا درست کردم
اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...
مرغ و باپیاز سرخ کن جای آب و رب آب پرتغال بریز آخرم زعفرون
خودتون هم درست کردید؟ طعمشو دوست داشتین؟ من یبار درست کردم خیلی بد مزه سد
اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...
یه بار درس کردم فوق العاده نبود ولی عالیم نبود خیلی معمولی بود
من از طعمش خیلی بدم اومد چون من کلا مرغ زیاد خوشم نمیاد کلی باید ادویه و .. بریزم که برام قابل قبول باشه
پرتقال خیلی بدش کرد شیرین شد 🤦♀️🤦♀️
ببین اینجور ک من میخام درست کنم درست کردی ؟مرغ رو سرخ کنی با کره و روغن با پیاز و ادویه تفت بدی زعفر ...
همین جوری
شایدم من سلیقم نبود نمیدونم والا