2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من درست کردم حالم بهم خورد ۱ هفته نه مرغ میتونستم بخورم نه پرتقال 

شایدم من بد درست کردم نمیدونم اما از رو فیلم اشپزی اینستا درست کردم 

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...
مرغ و باپیاز سرخ کن جای آب و رب آب پرتغال بریز آخرم زعفرون

خودتون هم درست کردید؟ طعمشو دوست داشتین؟ من یبار درست کردم خیلی بد مزه سد

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...
من درست کردم حالم بهم خورد ۱ هفته نه مرغ میتونستم بخورم نه پرتقال شایدم من بد درست کردم نمیدونم اما ...

ببین اینجور ک من میخام درست کنم درست کردی ؟

مرغ رو سرخ کنی با کره و روغن با پیاز و ادویه تفت بدی زعفران اضافه کنی و آب پرتقال تازه بریزی تا جا بیوفته؟

یه بار درس کردم فوق العاده نبود ولی عالیم نبود خیلی معمولی بود

من از طعمش خیلی بدم اومد چون من کلا مرغ زیاد خوشم نمیاد کلی باید ادویه و .. بریزم که برام قابل قبول باشه 

پرتقال خیلی بدش کرد شیرین شد 🤦‍♀️🤦‍♀️

ببین اینجور ک من میخام درست کنم درست کردی ؟مرغ رو سرخ کنی با کره و روغن با پیاز و ادویه تفت بدی زعفر ...

همین جوری 

شایدم من سلیقم نبود نمیدونم والا