2777
2789
عنوان

پسری ک

52 بازدید | 5 پست

و نمی‌دونم چجوری این مشکل حل کنم...

با ی پسری در مرحله آشنایی هستم و خواستگاری مرحله اول هم شکل گرفته. پسر مهربونیه و عاشق منه. مشکل اینه وقتی حرف اشتباهی میزنه در مقابلش مقاومت می‌کنه و منو متهم می‌کنه ب منفی بافی یا بدبینی 

این دومین باریه ک تکرار می‌کنه درصورتی ک کافیه ی عذر خواهی کنه و بپذیرع اشتباه کرده!

بعد فردا ک میشه میگه خجالت کشیدم و عذر خواهی نکردم و روم نمیشه دیگ نکات کنم هرچند زیاد هم مقصر نبودم 😕الآنم من سرذ برخورد کردم ولی کلی قربونت صدقم رفت بازم ب موضوع اصلی اشاره نکرد

این خودش یه خط قرمزه

الان که خرش از پل نگذشته خوب ‌ مهربونه دو روز دیگه اعصابتو داغون میکنه

شوهر منم فقط و فقط حرف خودشو قبول داره و خیلی به مشکل خوردیم و عذابم داده

نشده یکبار من به چیزی بگم این از این حرفا نزنه یا خلافش رو نگه

اعصاب فولادی می‌خواد با همچین آدمی باشی

«آدم‌ها وقتی واقعاً آزاد می‌شن، که بفهمن دردشون دشمن نیست؛ راهنماست.»

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این خودش یه خط قرمزهالان که خرش از پل نگذشته خوب ‌ مهربونه دو روز دیگه اعصابتو داغون میکنهشوهر منم ف ...

ببین این حرف حرف خودش نیست خیلییییی انعطاف داره اهل مشورته اتفاقا ی حرفی بهش میزنم حتما انجامش میده،فقط مشکلش اینه کار خطایی ک انجام میده میگم ناراحت شدم معذرت خواهی کن بحثو عوض می‌کنه یا منو مقصر می‌کنه یا گردن نمیگیرع

ببین این حرف حرف خودش نیست خیلییییی انعطاف داره اهل مشورته اتفاقا ی حرفی بهش میزنم حتما انجامش میده، ...

بخدا انگار داری از شوهر من حرف می‌زنی🤦🏼‍♀️

ببین اگه میتونی تا قبل ازدواج این اخلاقش رو درست کن و از سرش بنداز حتما

مهمم نباشه آشنایی تون چقد طول بکشه ولی قشنگ درستش کن بعد بله رو بگو. اصلا کوتاه نیا یا مثل من ساده نگیری که ایرادی نداره بعدا درست میشه و من بلدم و فلان

«آدم‌ها وقتی واقعاً آزاد می‌شن، که بفهمن دردشون دشمن نیست؛ راهنماست.»