2777
2789
عنوان

برادر شوهرم 😠😣😣

245 بازدید | 11 پست

چند سال پیش رفتم خونه برادر شوهرم اون زمان دخترم 4 سالش بود و عاشق چیزای براق بود جاریم النگو شو میذاره رو میز دخترم میره بر میدار میذاره تو کیفش جاریم 4 روز دنبالش گشت آخرش دخترم داد جاریم جیغ زد که چرا برداشتی مگه ندید من دنبالشم شوهرم گفت بچه برادر شوهرم گفت تخم مرغ 🥚 دزد شتر دزد میشه دعوا شد برادر شوهرم شوهرم اینقدر همه رو کتک زدن جاریم یک کاری کرد النگو خم شد گفت تقصیر شماست برادر شوهرم گفت باید برین مثل همین بخرید رفتم خریدم دادم دستش از اون زمان تا حالا دیگه برادر شوهرم رو ندیدم 

باید بیاد یک چیز رو امضا کنه نمیکنه هر کاری میکنم نمیاد امضا کنه

اینکه کار دختر شما اشتباه بوده شکی توش نیست

ولی سر امضا به همسرتون بگید خودتون دخالت نکنید

امضای من آیه ۳۹ سوره یونس و حدیث امام صادق بود ولی نی نی یار به علت طرح مباحث سیاسی هم امضا رو پاک کردن هم منو تعلیق کردن. فکر کنم توی امضا فقط باید به بقیه فحش داد اگه قرآن و حدیث بنویسیم تعلیق میشیم🥲🥲🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی ۴ روز قبل با وسایلتون اونجا بودین، چرا احتمال ندادی بچه برداشته باشه گذاشته باشه کیفش یا جایی!!!!!

ولی بهرحال رفتار جاری و شوهرش واقعا زشت بود

ااانم شوهرتو بفرست واسه امضا

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند