2821
2789
عنوان

این درست بود

57 بازدید | 7 پست

پارتنرم زنگ زدم حرف میزدیم وسط حرف زدن شارژم تموم شد قطع شد شرایطش نداشتم اون لحظه شارژ بگیرم بعد زنگ زد گف چرا قطع شد گفتم ک شارژم تموم شد دلم نمیخواست فکر کنه از قصد قطع کردم یا چیزی شب برام شارژ فرستاده بود گفتم چرا فرستادی میگ خب گفتی شارژ ندارم دیگ منم گفتم اون لحظه گوشی قطع شد نداشتم بعدش خودم گرفتم 

اصلا حس خوبی ندارم حس میکنم فکر کرده میخوام مث اون مدل زن و دخترا از قصد ازش بکشم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم همیشه همین حس رو دارم در صورتی که اصلا خودم عمدی نمیگم شارژ ندارم یا مثلا نت ندارم خودش میزنه

م هیچوقت نمیزارم بفهمه فوری میگیرم اما اون لحظه واقعا موجودیم صفر بود دیگ مامانم برام گرف

منم همیشه همین حس رو دارم در صورتی که اصلا خودم عمدی نمیگم شارژ ندارم یا مثلا نت ندارم خودش میزنه

مثلا خودشون ی دفعه ای بزنن خوب تره تا اینکه زمانی ک ندارم میفهمه بزنه

م هیچوقت نمیزارم بفهمه فوری میگیرم اما اون لحظه واقعا موجودیم صفر بود دیگ مامانم برام گرف

دقیقا اما گاهی برا اینکه دروغ نگفته باشم فکر بدی کنه میگم بهش

دشمنانت را بکش و اگر می‌توانی دوستانت را هم؛

مثلا خودشون ی دفعه ای بزنن خوب تره تا اینکه زمانی ک ندارم میفهمه بزنه

اره یه دفعه زدن اخه فرق داره من مثلا حس میکنم فکر میکنه که از عمد گفتم برام شارژ بزنه

دشمنانت را بکش و اگر می‌توانی دوستانت را هم؛

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 12 ساعت پیش
2791
2779
2792