2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

جلسات رواندرمانیتو شروع کن وسواس نابود میکنه ادمو

فقط 10 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴

از دکتر گوگل بکش بیرون 

ب هرچی فکر کنی تلقین کنی علائمش درت ظاهر میشه 

مثل همون کسی ک تو یخچال قطار از سرما مرده بود اما وقتی پیداش کردن دیدن یخجال خراب بوده و اون با تلقین خودش مرده 

من از تو بدتر بودم اما الان خیلی بهترم

پس خودتو سرگرم کن سرتو شلوغ کن فکرای چرت و پرتم نکن هیچیت نیس قول میدم❤️🫂

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚
از دکتر گوگل بکش بیرون ب هرچی فکر کنی تلقین کنی علائمش درت ظاهر میشه مثل همون کسی ک تو یخچال قطار از ...

حس میکنم این یکی واقعیه دارم از استرس میمیرم درمانی ندارع جونی برام نمونده ب خدا

نشت مغز هیچ درمانی ندارع ینی آب می‌ره ازش

من یه خواهر دارو عین تو مثلا دست بچش یه برش کوچیک بخوره میگه دست بچم قطع شده سعی کن بری رواندرمانی و کمک خودت کنی هر دز وز گوش و ابریزشی نشونه ی نشت مایع مغزی نیست 

فقط 10 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴

حس میکنم این یکی واقعیه دارم از استرس میمیرم درمانی ندارع جونی برام نمونده ب خدا

ن واقعی نیس مثل تموم حسای قبلت اشتباهه!!!

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚