2777
2789

ویدیویی مرد اشغال بچه دوسالشو بخاطر اشتباه گفتن کلمه بابا(بجای بابا میگفت مامان) به طرز وحشتناکی میزنه 

وایییی خدا دارم دیوونه میشم حالم بد شدددددد😭😭😭😭

الهی بمیرررررم براش 😭😭😭😭😭😭

بعد اخه کی فیلم گرفته اخه چطورییییییی میتونی کصافتتتتت چطوری فیلم میگیری

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یبار جایی مهمون بودم تنهایی. بچه صابخونه دو سالش بود بچه رفت سمگ گل یه برگ کند اونو برد سمت دهنش بعد مامان باباش دیدن پدره بخاطر گل یه کتکی به بچه زد هنوزم یادم نمیره از ترسم حتی نتونستم از بچه دفاع کنم خشکم زد 

این چیزا نگاه کن گلم بعصی ادم های مریض برای ویو گرفتن واقعا این کارها میکنن اگه ما نگاه کنیم یادنشر ...

ویو چیه خودش پخش نکرده 

بعد آدم مگ برای ویو بچشو از مو میگیره مث فرفره میچرخونهههه تمام موهاش کنده شده😭😭😭😭😭😭😭

ویو چیه خودش پخش نکرده بعد آدم مگ برای ویو بچشو از مو میگیره مث فرفره میچرخونهههه تمام موهاش کنده شد ...

اره گل به خدا بعضی ها برای ویو گرفتن هر کاری میکنن از کجا معلوم خودش پخش نکرده بعد به جز اون نگاه به اینجور فیلمها روان ادم نابود میکنه مثلا خود شما الان چقدر ناراحتی همش اون صحنه جلو چشمته 

ویو چیه خودش پخش نکرده بعد آدم مگ برای ویو بچشو از مو میگیره مث فرفره میچرخونهههه تمام موهاش کنده شد ...

خدا لعنتش کنه بعضیا بخاطر بچه حاضرن بمیرن خدا بهشون نمیده بعضیا لیاقت ندارن از حیوون کمترن دو تا دو تا دارن 

اره گل به خدا بعضی ها برای ویو گرفتن هر کاری میکنن از کجا معلوم خودش پخش نکرده بعد به جز اون نگاه به ...

اره حالم بد شد 

ولی نه خودشون پیج ندارن این از حرص همسر سابقش بچرو وحشتناااک کتک زده فرستاده مادره رفته گذاشته تیک تاک پخش شه بگیرنش و گرفتن

اره حالم بد شد ولی نه خودشون پیج ندارن این از حرص همسر سابقش بچرو وحشتناااک کتک زده فرستاده مادره رف ...

یبارم یه کلیپ بود از دوربین برداشته بودن زنه بچه رو با موهاش برمی‌داره میندازه رو تخت شبیه بهزیستی ایناس من اونو دیدم سه روز گریه کردم 

یبارم یه کلیپ بود از دوربین برداشته بودن زنه بچه رو با موهاش برمی‌داره میندازه رو تخت شبیه بهزیستی ا ...

😭😭😭😭وایی اصن داغون شدم من خیلییی حساسو بدبختم روز هاااا خوابم نمیبره