2777
2789
عنوان

شما هم مثل منید❓

220 بازدید | 28 پست

بچه ها شما هم امروز دعوا کردین با اطرافیانتون؟ حس میکنم امروز انرژی زمین بالاست و همه امروز یه جور خاصی مشکلات و دعوا داشتیم. بیایین بگین درسته یا نه؟

ینی کل آدمای زمین امروز دعوا کردن با هم؟ انرژی هم خزعبلیه واسه خودش

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر کنم از دیروز قمر در عقرب شروع شده و تا ۲۹ هست به خاطر اون باشه 

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

نه گلم من امروز بهترین روز زندگیم بود شوهرم سعی کرد دعوادکنه ولی با خنده شوخی رد کردم رفت و خودش الا ...

وای دقیقا شوهر منم خواست دعوا کنه. رفتم پی حرفشو گرفتم که منطقی صحبت کنیم حل بشه ولی یهو بی دلیل قاطی کرد دعوا کرد. کپ کرده بودم.