2777
2789
زير دلم ي درد مثل گرفتگي داشتم گاهيشبيه درد پريودهمين

راستش حرفی ک الان میزنم خیلی کلیشه ای هست ولی واقعا تو الان خیلی خوشبختی تو چیزیو داری ک من آرزوشو دارم.امیدوارم ب خوبی بتونی با تغییرات کنار بیای

بله گفتم خوشحال نشد واقعبت ولي ناراحتم نشد بغلم كردو بوسم كرد و گفت كنارتم ولي من خيلي ميترسم ترس از ...

نگران نباش عزیزم بچه هدیه خداست ،ناشکری نکن اگه منظور مشکل مالیه نگران نباش اوکی میشه همه چیو بسپار به خدا منم دو ساله ازدولج کردم اما فعلا اقدامی نکردم اما کم کم توفکرشم😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم ايشالا كه ترست كم بشهمن كه خيلي ترسيدم

بجای ترس واینچیزا توکل کن ب خدا تصور کن ۵۰ سالته و خاطرات گذشته تو داری مرور میکنی  الان ی تصویر قشنگ بساز خوشحال باش لذت ببر چون اولین باره تجربه اش کردی یه باکس اماده کن فردا شوهرتو سورپرایز کن تونستی فیلم بگیر زندگی همین لحظه هاس راحت رد نشو ازش

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

نه ناشكري نميكنممنم ٦ ساله ازدواج كردم

پس خوشحال باش به این فکرکن هشت ماه دیگه تو بغلته انقدر حس شیرینیه که به هیچی دیگه فکرنمیکنی،سعی کن دوران بارداری رو به خودت سخت نگیری و سخت نگذرونی