2777
2789
عنوان

زناشویی

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 25 پست
منم از دیشب با نامزدم دعوا کردم خدافظی کردم دو ساعت بعد اومد منت کشی باز امروز دعوا کردم بعش گفتم ب ...

خوش بحالت چون منم گفتم ظهر ودیشب هیچی نگفت ولی فقط یه بارگفت هروقت اومدی متوجه میشی 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

رو نده دو سه روز اصن پی ام نده بزار فکر نکنه بدون اون میمیری خودش بیاد سراغت

اخه اون خیلی مغروره بچه اخر انقدرنازش خریدن که خوب بلده اگه یک سالم نباشم سراغم نمیگره میگه هرکی رفت خودش باید برگرده

من تاحالا بیشترازده دقیه قهرنکردیم زود باهام اشتی کردیم یه شبم که قهرکردم پیم ندادم فرداش گفت چراندادی خیلی منتظرت بودم ولی ایندفعه خیلی سرد بود صدبارازصبح انلاین شد بعدگفتم چرابهمن یه پیم نمیدی گفت تازه۲۰ نت خریدم بااینکه شبشم گفت که تازه یه گیگ گرفته ازاون روز نت نداشته دوروغ گفت بیشترازاین حرفش کفری شدم تاحالا دورغ نمیگفت 

من تاحالا بیشترازده دقیه قهرنکردیم زود باهام اشتی کردیم یه شبم که قهرکردم پیم ندادم فرداش گفت چراندا ...

عزیزم بنظرم هر کسی با اخلاق شوهرش آشناست و این خودتی ک باید ی تصمیم بگیری من شوهرم میاد واسه آشتی واسه همین خداحافظی میکنم ولی تو اگ میدونی نمیاد ی فکری بکن بچه های اینجا یا خانوادت نمیتونن واسه تو تصمیم بگیرن چون شناخت کافی از خصوصیات شوهرت ندارن پس یا زنگ بزن یا یکی دوروز ولش کن ببین چی میشه میدونم سخته من با اینک میدونم برمیگرده و ب غلط کردن میفته باز دیوونه میشم تا اس بده 

عزیزم بنظرم هر کسی با اخلاق شوهرش آشناست و این خودتی ک باید ی تصمیم بگیری من شوهرم میاد واسه آشتی وا ...

اها پس منم چندروز پیم نمیدم فکرکنم میدونه من چقدرخواستمش بی تفاوت شده یاسرش گرم جایی دیگه است ولی من خیلی دوری ازخانواده وسختی کشیدم بی معرفت اگه باکس دیگه باشه چه زود عوض شد

اها پس منم چندروز پیم نمیدم فکرکنم میدونه من چقدرخواستمش بی تفاوت شده یاسرش گرم جایی دیگه است ولی من ...

اره بعد دو روز زنگ بزن اگ ازش خبری نشد بگو بیا تکلیف منو روشن کن اگ یکی دیگ رو میخوای بگو منم برم پی زندگیم