2777
2789
عنوان

دارم گریه میکنم

149 بازدید | 7 پست

پدربزرگم عمل قلبباز داشت بعد هوشیاریش اومد پایین دکترا دوباره عملش کردن متاسفانه فوت شد 

خودم نوه دختری ام از وقتی فهمیدم کلا هوشیاریش اومد پایین گریم میگیره کلی ام گریه کردم 

فردا باید بریم روستامون مراسم داریم مامانم ب خاطره من خودش و نگه میداره قشنگ میفهمم 

میدونم مامانم کلی گریه میکنه حق داره بنده خدا تو مراسم چیکار کنم زیاد گریم نگیره

چشام دیگ باز نمیشه انقدر ک گریه کردم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جلوی گریه ات رو نگیر باید گریه کنی تا روحت سبک شهخدا رحمتشون کنه

انقدر ک گریع کردم چشام باز نمیشه حتی دارم تایپ میکنم

دست خودم نیست ب خدا

اما مامانم بخاطرم الان بنده خدا یکم گریه کرده ریخته تو خودش میگ من گریه زیاد نکردم تو اینطوری هستی وای به حال اینک گریه کنم

بهم میگ گریه نکن(چون ضعیفم و زود مریض میشم)

دلم واسه مامانم میسوزه داره آتیش میگیره چهرش مشخصه ولی خودشو خالی نمیکنه

تسلیت میگم روحش شاد باشهچه اشکالی داره گریه کن آروم‌میشی

انقدر ک گریع کردم چشام باز نمیشه حتی دارم تایپ میکنم

دست خودم نیست ب خدا

اما مامانم بخاطرم الان بنده خدا یکم گریه کرده ریخته تو خودش میگ من گریه زیاد نکردم تو اینطوری هستی وای به حال اینک گریه کنم

بهم میگ گریه نکن(چون ضعیفم و زود مریض میشم)

دلم واسه مامانم میسوزه داره آتیش میگیره چهرش مشخصه ولی خودشو خالی نمیکنه

انقدر ک گریع کردم چشام باز نمیشه حتی دارم تایپ میکنمدست خودم نیست ب خدااما مامانم بخاطرم الان بنده خ ...

هر طوریه با مادرت صحبت کن بگو شما خودتو خالی کن (چون غم رو بریزی تو خودت هم خطرات روحی داره هم دور از حون خطرات جسمی)

و جلو چشمش نرو تا راحت خودشو خالی کنه

انقدر ک گریع کردم چشام باز نمیشه حتی دارم تایپ میکنمدست خودم نیست ب خدااما مامانم بخاطرم الان بنده خ ...

منم همه پدر بزرگ‌مادر بزرگام فوت شدن فقط گذر زمان میتونه شما رو آروم کنه فعلا هرچی میخواین گریه کنین به مامانت بگو نمیخواد ملاحظه کنه اتفاقا اگه تو خودش نگه داره مریض میشه