2777
2789
اره منم از نژاد سر در نميارم، وليً ي مدته به شوخي به مامانم ميگم سگ بيارم، امروز اينو نشون دادم گفتم ...

اره منم خیلی میترسم از شانسمم هر کی به تورم میخوره یه سگ داره😆

ولی این کوچولو هارو خیلی میدوستم

شمایی که داری امضای منو میخونی  بله با شمام   امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره منم خیلی میترسم از شانسمم هر کی به تورم میخوره یه سگ داره😆 ولی این کوچولو هارو خیلی میدوستم

😂😂😂 فكن من سر پروژه ميرم ٤ تا سگ وحشي هست از صب به كارگرا دستور ميدم ازم حساب ميبرن وليً  يكي موقع وارد شدن يكي خارج شدن يكيشون بايدً بياد دنبالم هر چي قيافه از صبش گرفتم به فنا ميره 😂😂😂😂

😂😂😂 فكن من سر پروژه ميرم ٤ تا سگ وحشي هست از صب به كارگرا دستور ميدم ازم حساب ميبرن وليً  يك ...

😅😅😅

شمایی که داری امضای منو میخونی  بله با شمام   امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😚
یعنی اون میمونه سر کاری بود ؟پس چطور اونهمه عکس ازش میذاشت چرا با احساسات مردم بازی میکنن

همش از پیج های خارجی بود

افرودیت مچشو گرفت

پس داستان زندگیشم غیرواقعی بود 

اون دیگه  مشخص نیس 

ممکنه کلا دروغ گفته باشه شایدم نه