2777
2789
عنوان

با پدرم قهرم

215 بازدید | 10 پست

دو روز پیش سر یه قضیه ای با پدرم دعوام شد خیلی بهش حرف زدم البته حق با من بود ولی پدرم قبول نکرد منم چشمامو بستم هرچی حرف طی این چند سال تو دلم بود گفتم کلی در وری گفتم الان قهرم باهم شدید

الان خیلی ناراحتم 

کاش پدرم پدری می‌کرد برامون کاش یه لحظه فکر من و خانوادم بود 

این دو روز که قهرم باهاش هم ناراحتم هم از حرفاش خیلی سوختم گفت مشکلات شما به من ربطی نداره 

بیچاره مادرم ۳۰ سال سختی کشیده آخرش این حرف بزنه 

من پدرمو خیلی دوست دارم خیلی ولی خیلی بهمون ظلم کرده هیچ وقت حلالش نمیکنم 

امشب دلم خیلی گرفته بود اینجا نوشتم یادم نره چی گذشته بر سرم

کار درستی‌نکردی هر چی باشه باز باباته برات کلی زحمت کشیده تو‌رو به این سن رسونده از صبح میره سرکار فقط برای تو تنها امیدش هستی با حرفات دلشو نشکن نزار ازت نا امید و ناراحت بشه فکر کنه این همه زحمت چند ساله نتیجه ای نداشته 

من الان فهمیدم که هرچقدر پدرم خواسته یا ناخواسته بهمون بدی کرده یا ظلمی در حقمون کرده خودش بدتر و شدیدتر عذاب وجدان گرفته و ناراحت شده

فهمیدم از اینکه نمیتونه اون لحظه رو برامون از نظر احساسی جبران کنه ولی خواسته مالی برامون جبران کنه

شاید چون خودم پادر شدم فهمیدم اینارو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه جالب منم امشب با یه حرف پدرم قلبم شکست و اشک ریختم. من هنوز ازدواج نکردم و تا حدودی شاید دیگه فرصتی مناسبی هم نداشته باشم. امشب بچه خواهر که بی نهایت دوسش دارم هی بهونه میکرد و بغلم بود بعد همین زمان بابام گفت فلان چیز برام بیار تا برم چون بچه بغلم بود یخورده دیر شد با یه لحنی بهم گفت اون خودش مادر داره لحنش اینجوری بود که تو لازم نیست مادری کنی براش نمی‌دونم شاید هم من حساستر و زود رنج تر شدم ولی یهو قلبم شکست بخدا گفتم اگه منم ازدواج میکرد میرفتم و اینجور خورد نمی‌شدم که محبت به خواهر زاده ام نشون دهنده نداشته های من باشه 💔😔

کار درستی‌نکردی هر چی باشه باز باباته برات کلی زحمت کشیده تو‌رو به این سن رسونده از صبح میره سرکار ف ...

ن چون هیچ زحمتی برام نکشیده ناراحتم چون حسرت همه چیز به دلمون گذاشت 

من خیلی هواشو دارم از همه نظر چه مالی چه کار ولی بابام دلش برا بچه هاش نمیسوزه فکر برادرش و خواهرش هنوز بعد ۳۰ سال 

خیلی چیزارو نمیشه گفت دلمون خون کرد ولی هیچ وقت بهش چیزی نگفتیم ولی دیگه نمیشه چیزی نگم چون دارم میبینم ولی اون به فکر اعمال ننه مردش که ۱۲ سال ما ندیدیمش

من الان فهمیدم که هرچقدر پدرم خواسته یا ناخواسته بهمون بدی کرده یا ظلمی در حقمون کرده خودش بدتر و شد ...

حرفتون درسته 

ولی پدر من ن احساسی ن مالی هیچ وقت پشتمون نبود من و برادرام خیلی ظلم شد بهمون 

فکر کن بعد ۳۰ سال فکر زن و بچه خودش نیست فکر خواهر برادرش 

چه جالب منم امشب با یه حرف پدرم قلبم شکست و اشک ریختم. من هنوز ازدواج نکردم و تا حدودی شاید دیگه فرص ...

نه حرف بدی نزده پدرت ناراحت نباش 

اگه حرف های من و پدرم بفهمی چی میگی 

نه حرف بدی نزده پدرت ناراحت نباش اگه حرف های من و پدرم بفهمی چی میگی

اره هر چی هم بگه من می‌دونم حق به گردنم داره تا آخر دنیا و آخرت اما متاسفانه گاهی بابام حواسش به حرفاش نیست بعد هم بگیم میگه نه من نگفتم یا منظورم این نبود. دله دیگه خواهر گاهی با یه حرف کوچک هم میشکنه حالا من یک کتک شدیدی که ازش بخاطر دفاع از مادرم خوردم رو اصلا به دلم نگرفتم اونقدی شدید با چوب زد که تا چند روز لنگ میزدم و زیر چشم کبود شد با اون وضع دبیرستان میرفتم و گفتم تصادف کردم.

اره هر چی هم بگه من می‌دونم حق به گردنم داره تا آخر دنیا و آخرت اما متاسفانه گاهی بابام حواسش به حرف ...

حق داری  انشالله خدا همسری خوب نصیبت کنه خوشبختشی

منم خیلی از پدرم کتک خوردم اینقدر عذابمون داده که من از دستش فرار کردم توی ۱۵ سالگی ازدواج کردم بعد ۱ سال مجبور شدم طلاق  بگیرم الانم که بعد ۲۶ سال سنم  درست که نشده هیچ ادعای بزرگیش میشه

حق داری انشالله خدا همسری خوب نصیبت کنه خوشبختشیمنم خیلی از پدرم کتک خوردم اینقدر عذابمون داده که م ...

الهی عزیزم من کاملا حس و حالتو درک میکنم درسته که حق والدین بر فرزند زیاده ولی خب ما هم بر گردن والدین حق داریم ما که خودمون به انتخاب خودمون دنیا نیومدیم 😔 به امید خدا عزیزم خدا بخاطر دلت شکسته ات و صبوریت از این بعد بهترینها رو رقم بزنه و کلی شاد بشی و رضایت از زندگیت داشته باشی 🙏🤍🌱🌱