2777
2789

سلام عزیزانم 

سه ساله توی کلاس زبان باهاش آشناش و ازهمدیگه شماره گرفتیم ازین دخترای اَدایی هاست خیلی ب خودش میرسه اینو بگم ما شهرمون کوچیکه و بالاشهر پایین شهر نداریم فقط مثلا میدونیم فلان محله قشر پولدار هستن یا نه بعدش من خودم خونمون وسط شهره و منطقه خوبی هستیم اما این دختره هچیوقت ادرس دقیق نداد و همش میگف ما فلان محله هستیم یعنی بالایه بالا و مرتب ادرس عوض میکرد همیشه پول کافشو هزار بار من حساب کردم همش میگ من پول نقد دارم زشته باید کارت بکشم بعدشم پول منو نمیده میگ کارت ب کارت میکنم تا الان ۷۰۰ تومن بدهکاره و نداده و پول اسنپ نمیده با پسرا جا ب جا میشه بیشتره وقتا اما چونک من دوس‌ندارم میگ خب اسنپ بگیر اما خودت پولشو بده منه احمق هم میدادم پولشو از اون بدتر الانم بی‌دلیل بلاکم میخوام بندازمش سطل آشغال پولم هم نداده بیشعور

مرتب لباس مجلسی گرون ازم قرض میگرفت مامانم میگفت این دختره وضعش خوب نیس همشم داره دروغ میده دختره دروغگوعه باهاش نگرد حتی ژل ابروهم واسه ارایش ازمن قرض میکرد

زندگی هرکسی ب خودش ربط داره اما حس میکنم این دختر بهم ضرر میزنه حتی همش بهم میگف نامزدت زشته(البته الان از نامزدم سره یک مسئلع جداشدم) خیلی خودشو ب دوسته نامزدم نزدیک میکرد پسره محلش نمیداد

پوله کافه های ک رفتیم حدود۷۰۰ تومن هنوز نداده ادرس خونه‌ش هم ندارم چندبار آدرس یک محله بالاشهر داد اما همیشه از پایین شهر میاد اخرش اعتراف کرد ک اره پایین شهر می‌شینیم ولی قبلا بالا بودیم خونه خودم هم وسط شهره اما این خیلی چص کلاس میزاره هیچی هم بارش نیسبلاکم چطوری پول بگیرم درسته ۷۰۰ تومن پوله زیادی نیس اما والله همینجوری از دستم بره خیلی عصبی میشم دختره‌ی بیشعور الکی میگف اسمم پریسما هست کارته عابر بانکش اسمش ام‌البنین بود

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

یکجلسه فقط اومذ کلاس زبان امتحانی با فضا کلاس اشنا بشه و دیگ نیومد گفتش فضاشو دوست ندارم و توی همون جلسه اول بلمن دوس شد😭

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چونکه تک فرزندم و رفیق هم ندارم گفتم خوبه باهاش میرم بیرون حوصلمم سرنمیره چونک همیشه تنها میرم بیرون و تنهایی میرم کافه... 💔

برای یک تومن پول گریه می‌کنی ؟زورت که نکرده بوده خودت دادی بشه درس دیگه ساده نباش 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د

گولم داد

لری؟

چیزی ک میخواستم قبول نشدم ولی راضیم به رضای خدا💚تمام زندگیم فدای امام حسین💚میشه برای قبولی من در رشته موردعلاقم دعا کنین💚اگه دعا کردین بهم بگین بعد کنکورم براتون جبران میکنم💚

برای یک تومن پول گریه می‌کنی ؟زورت که نکرده بوده خودت دادی بشه درس دیگه ساده نباش

عزیزم من اون پول برام مهم نیس عصبی شدم اون دختره بی شعور پولم خورد وگرنه واسم مهم نبود گریم از خاک تو سریمه نمیخوام اون پولم بخوره

گولم دادلری؟

چ فرقی داره حالااا😂

ن عزیزوم شیراز 

عزیزم من اون پول برام مهم نیس عصبی شدم اون دختره بی شعور پولم خورد وگرنه واسم مهم نبود گریم از خاک ت ...

برو از آموزشگاه اطلاعاتش در بیار 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د
برو از آموزشگاه اطلاعاتش در بیار

میگم ک یکجلسه اومد اونم امتحانی یعنی ثبت نام نکردخ بود 

چ فرقی داره حالااا😂ن عزیزوم شیراز

اخه حرف زدنت مث لریه

البته زبونمون شبیه ب همه

چیزی ک میخواستم قبول نشدم ولی راضیم به رضای خدا💚تمام زندگیم فدای امام حسین💚میشه برای قبولی من در رشته موردعلاقم دعا کنین💚اگه دعا کردین بهم بگین بعد کنکورم براتون جبران میکنم💚

2790
2778
2791
2779
2792