سلام عزیزانم
سه ساله توی کلاس زبان باهاش آشناش و ازهمدیگه شماره گرفتیم ازین دخترای اَدایی هاست خیلی ب خودش میرسه اینو بگم ما شهرمون کوچیکه و بالاشهر پایین شهر نداریم فقط مثلا میدونیم فلان محله قشر پولدار هستن یا نه بعدش من خودم خونمون وسط شهره و منطقه خوبی هستیم اما این دختره هچیوقت ادرس دقیق نداد و همش میگف ما فلان محله هستیم یعنی بالایه بالا و مرتب ادرس عوض میکرد همیشه پول کافشو هزار بار من حساب کردم همش میگ من پول نقد دارم زشته باید کارت بکشم بعدشم پول منو نمیده میگ کارت ب کارت میکنم تا الان ۷۰۰ تومن بدهکاره و نداده و پول اسنپ نمیده با پسرا جا ب جا میشه بیشتره وقتا اما چونک من دوسندارم میگ خب اسنپ بگیر اما خودت پولشو بده منه احمق هم میدادم پولشو از اون بدتر الانم بیدلیل بلاکم میخوام بندازمش سطل آشغال پولم هم نداده بیشعور
مرتب لباس مجلسی گرون ازم قرض میگرفت مامانم میگفت این دختره وضعش خوب نیس همشم داره دروغ میده دختره دروغگوعه باهاش نگرد حتی ژل ابروهم واسه ارایش ازمن قرض میکرد
زندگی هرکسی ب خودش ربط داره اما حس میکنم این دختر بهم ضرر میزنه حتی همش بهم میگف نامزدت زشته(البته الان از نامزدم سره یک مسئلع جداشدم) خیلی خودشو ب دوسته نامزدم نزدیک میکرد پسره محلش نمیداد
پوله کافه های ک رفتیم حدود۷۰۰ تومن هنوز نداده ادرس خونهش هم ندارم چندبار آدرس یک محله بالاشهر داد اما همیشه از پایین شهر میاد اخرش اعتراف کرد ک اره پایین شهر میشینیم ولی قبلا بالا بودیم خونه خودم هم وسط شهره اما این خیلی چص کلاس میزاره هیچی هم بارش نیسبلاکم چطوری پول بگیرم درسته ۷۰۰ تومن پوله زیادی نیس اما والله همینجوری از دستم بره خیلی عصبی میشم دخترهی بیشعور الکی میگف اسمم پریسما هست کارته عابر بانکش اسمش امالبنین بود