2789
عنوان

مجردا بیایین

97 بازدید | 15 پست

بالای ۲۵  ۲۶

اعصابم فوق العاده  داغونه 

واقعا  داغون 

اهل  دوستی و اینا  نبوده  و نیستم   ولی  واقعا  این چجور  زندگیه    حس میکنم  واقعا  شانس  ندارم اه

هعی😶

چرا ؟ چیشده مگه؟

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا ؟ چیشده مگه؟

بشدت اعصابم  خرابه  بالاخره ازدواجم  سنی داره قشنگ معلومه  دیگه داره تمایلم کم  میشه  به ازدواج  

یه ادم خوب  سر راهم  نبوده   واقعا  عصبیم 

هعی😶

چقدر  ادم میتونه  بد شانس  باشه 

چقدر  خودمو  پاک  نگه  داشتم  البته  اصلا  پشیمون  نیستم کلا  اعتقادمه   ولی  اه اعصابم  فوق العاده  داغونه  مثل خودم  تازه  با اخلاق  هنوز  سر راهم  نیومده  واقعا  عصبانیم 

شانس ندارم  یا چی   مشکلم  چیه اه 

هعی😶
بشدت اعصابم خرابه بالاخره ازدواجم سنی داره قشنگ معلومه دیگه داره تمایلم کم میشه به ازدواج یه ...

با حرص خوردن چیزی درست نمیشه 

ازدواجم دیر و زود داره به هرحال اما کیفیتش مهمه ، بقیه اش زیاد مهم نیست

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

با حرص خوردن چیزی درست نمیشه ازدواجم دیر و زود داره به هرحال اما کیفیتش مهمه ، بقیه اش زیاد مهم نیست

درسته  ولی من  دارم عصبی  میشم  نسبت به زندگیم  و شانسم تو این  دنیا خشم  دارم   خشم  تمام  وجودمو  گرفته 

هعی😶
درسته ولی من دارم عصبی میشم نسبت به زندگیم و شانسم تو این دنیا خشم دارم خشم تمام وجودمو ...

سعی کن کنترلش کنی و خودتو مشغول کارای دیگه کن 

از کجا میدونی چجور شانسی داری؟! 

سعی کن کنترلش کنی و خودتو مشغول کارای دیگه کن از کجا میدونی چجور شانسی داری؟!

قشنگ  از زندگیم مشخصه  که  بدشانسم واقعا 

یکی  نبود  یکی نبود  که من ازش  خوشم بیاد عاشق شم 

طرفم  خوب باشه   

هعی😶
قشنگ از زندگیم مشخصه که بدشانسم واقعا یکی نبود یکی نبود که من ازش خوشم بیاد عاشق شم طرفم خوب ...

شاید هنوز وقتش نرسیده خب ! 

بعد سعی کن دیدگاهت واقع بینانه باشه و وسواس بیش از حد نداشته باشی

نه وسواس ندارم

به نظرم یکم داری و قضیه رو خیلی بزرگش کردی و حساس شدی 

مشاوره برو

ازدواجم سختی هاش و چالشاش از خوشی هاش بیشتره ، تازه بازم اگه شوهر و خانواده شوهر خوب باشنذ

یعنی من هر خانم متاهلی رو دیدم به یه نحوی از خانواده شوهر شاکی ان

رک بگم باید صبور و پوست کلفت بشی