pari_moon08 مدیر عضویت: 1402/06/23 تعداد پست: 6054 عنوان قد زن و مرد | مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 36 پست قد زن ۱۷۴ مرده ۱۸۸ به نظرتون خانم تا کجای اقاس ؟ تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 1404/01/28 | 00:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
pari_moon08 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/23 تعداد پست: 6054 خوبه عالیه ❤️ میشه تا حدود نزدیک بینی آقا ، شایدم بالاتر خط کش گذاشتی امشب عااا😂😂😂 تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی
elleryyyy عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 7638 باورت نمیشه کفشاش هم یکم بلند بود 😍 ماشالله به دختره البته 😅🫣 نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱
elleryyyy عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 7638 خط کش گذاشتی امشب عااا😂😂😂 دیگه کاریه از دستم بر میاد 😂😂 حالا موقع ازدواج خودم خط کشم گم شده بود ! من خودم ۱۶۰ ام شوهرم ۱۸۲ ! تا زیر گردنشم ، یک سر و گردن ازم بلند تره ! نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱
pari_moon08 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/23 تعداد پست: 6054 خب پس یکنفر قدش اشتباهه😂 مترش اشتباه اندازه گرفته! بازهم نه چون من با مرد هایی که ادعا میکردن قدشون اون اندازهای مقایسه کردم شایدم بلندتر باشه 😂😂 خودمم که قدم و میدونم تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی
pari_moon08 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/23 تعداد پست: 6054 دیگه کاریه از دستم بر میاد 😂😂 حالا موقع ازدواج خودم خط کشم گم شده بود ! من خودم ۱۶۰ ام شوهرم ۱۸۲ ! ... باید چهارپایه همراهت باشه 😂😂 تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی
elleryyyy عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 7638 بازهم نه چون من با مرد هایی که ادعا میکردن قدشون اون اندازهای مقایسه کردم شایدم بلندتر باشه 😂😂 خو ... چی بگم ، این موقع شب احتمال دیگه ای براش ندارم 😂😂 نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱
pari_moon08 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/23 تعداد پست: 6054 😍 ماشالله به دختره البته 😅🫣 چرا دختره خودمم عقایدم داره له میشه مامانم میگفت فکر کردم قد خودته یعنی حضوری قد خودم به نظر میرسید حتی بعد تو عکس دیدیم خیر طرف آدم معروفه 😂😂 تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی
elleryyyy عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 7638 باید چهارپایه همراهت باشه 😂😂 آره گاهی سخته ، نمیشه درست گوشش رو بپیچونم 😂😂 نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱
pari_moon08 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/23 تعداد پست: 6054 چی بگم ، این موقع شب احتمال دیگه ای براش ندارم 😂😂 خودمم همینطور بعد فک کن من فکر میکردم خیلی گولاخ باشه عضله ای مثل این پسرای تازه به بلوغ رسیده که قد میکشن همون قدر لاغررررر تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی
elleryyyy عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 7638 چرا دختره خودمم عقایدم داره له میشه مامانم میگفت فکر کردم قد خودته یعنی حضوری قد خودم به نظر میرسید ... ماشالله ❤️ چشم نخوری ایشالله 💕قدم معضلی شده هااا ! آدم نمیفهمه چی به چیه نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱
pari_moon08 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/23 تعداد پست: 6054 آره گاهی سخته ، نمیشه درست گوشش رو بپیچونم 😂😂 آخی خوشبخت باشید امیدوارم شوهرم خیلی بلند باشه بتونم کنارش راه برم ۱۸۸ که برام کوتاه بود 🤣🤣 تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی
pari_moon08 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/23 تعداد پست: 6054 ماشالله ❤️ چشم نخوری ایشالله 💕قدم معضلی شده هااا ! آدم نمیفهمه چی به چیه قربونت برم خیلی بده تصوراتت نسبت به یه آدم که ۲۰ ساله میشناختیش عوض شه یجوریه 😭🤣🤣 تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی
elleryyyy عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 7638 خودمم همینطور بعد فک کن من فکر میکردم خیلی گولاخ باشه عضله ای مثل این پسرای تازه به بلوغ رسیده که قد ... عههه ! این پسرا تا مجردن اصلا تغذیه مناسب ندارن 🤧 باید غذای همسر پز بخورن بزرگ بشن 🤪 نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱
elleryyyy عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 7638 آخی خوشبخت باشید امیدوارم شوهرم خیلی بلند باشه بتونم کنارش راه برم ۱۸۸ که برام کوتاه بود 🤣🤣 آخه این ۱۸۸ پر از ابهام بود برا من 😂😂 تو بعدا با یدونه ۱۸۸ دیگه برو بیرون انشالله که اون اینجور نباشه 🫣 نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱
pari_moon08 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/23 تعداد پست: 6054 عههه ! این پسرا تا مجردن اصلا تغذیه مناسب ندارن 🤧 باید غذای همسر پز بخورن بزرگ بشن 🤪 متاهله 🤣🤣 هرچی جلوتر میره دارک تر میشه تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی