2777
2789
عنوان

قد زن و مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 36 پست
خوبه عالیه ❤️ میشه تا حدود نزدیک بینی آقا ، شایدم بالاتر

خط کش گذاشتی امشب عااا😂😂😂

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خط کش گذاشتی امشب عااا😂😂😂

دیگه کاریه از دستم بر میاد 😂😂 

حالا موقع ازدواج خودم خط کشم گم شده بود ! من خودم ۱۶۰ ام شوهرم ۱۸۲ ! تا زیر گردنشم ، یک سر و گردن ازم بلند تره !

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

خب پس یکنفر قدش اشتباهه😂 مترش اشتباه اندازه گرفته!

بازهم نه چون من با مرد هایی که ادعا میکردن قدشون اون اندازه‌ای مقایسه کردم شایدم بلندتر باشه 😂😂 خودمم که قدم و میدونم

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

دیگه کاریه از دستم بر میاد 😂😂 حالا موقع ازدواج خودم خط کشم گم شده بود ! من خودم ۱۶۰ ام شوهرم ۱۸۲ ! ...

باید چهارپایه همراهت باشه 😂😂

بازهم نه چون من با مرد هایی که ادعا میکردن قدشون اون اندازه‌ای مقایسه کردم شایدم بلندتر باشه 😂😂 خو ...

چی بگم ، این موقع شب احتمال دیگه ای براش ندارم 😂😂

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

😍 ماشالله به دختره البته 😅🫣

چرا دختره خودمم عقایدم داره له میشه مامانم میگفت فکر کردم قد خودته یعنی حضوری قد خودم به نظر می‌رسید حتی بعد تو عکس دیدیم خیر طرف آدم معروفه 😂😂

باید چهارپایه همراهت باشه 😂😂

آره گاهی سخته ، نمیشه درست گوشش رو بپیچونم 😂😂

چی بگم ، این موقع شب احتمال دیگه ای براش ندارم 😂😂

خودمم همینطور بعد فک کن من فکر میکردم خیلی گولاخ باشه عضله ای مثل این پسرای تازه به بلوغ رسیده که قد میکشن همون قدر لاغررررر 

چرا دختره خودمم عقایدم داره له میشه مامانم میگفت فکر کردم قد خودته یعنی حضوری قد خودم به نظر می‌رسید ...

ماشالله ❤️ چشم نخوری ایشالله 💕‌

قدم معضلی شده هااا ! آدم نمیفهمه چی به چیه 

آره گاهی سخته ، نمیشه درست گوشش رو بپیچونم 😂😂

آخی خوشبخت باشید امیدوارم شوهرم خیلی بلند باشه بتونم کنارش راه برم ۱۸۸ که برام کوتاه بود 🤣🤣

ماشالله ❤️ چشم نخوری ایشالله 💕‌قدم معضلی شده هااا ! آدم نمیفهمه چی به چیه

قربونت برم خیلی بده تصوراتت نسبت به یه آدم که ۲۰ ساله میشناختیش عوض شه یجوریه 😭🤣🤣 

خودمم همینطور بعد فک کن من فکر میکردم خیلی گولاخ باشه عضله ای مثل این پسرای تازه به بلوغ رسیده که قد ...

عههه ! این پسرا تا مجردن اصلا تغذیه مناسب ندارن 🤧 

باید غذای همسر پز بخورن بزرگ بشن 🤪

آخی خوشبخت باشید امیدوارم شوهرم خیلی بلند باشه بتونم کنارش راه برم ۱۸۸ که برام کوتاه بود 🤣🤣

آخه این ۱۸۸ پر از ابهام بود برا من 😂😂 تو بعدا با یدونه ۱۸۸ دیگه برو بیرون انشالله که اون اینجور نباشه 🫣

عههه ! این پسرا تا مجردن اصلا تغذیه مناسب ندارن 🤧 باید غذای همسر پز بخورن بزرگ بشن 🤪

متاهله 🤣🤣 هرچی جلوتر میره دارک تر میشه