2777
2789
عنوان

قد زن و مرد

182 بازدید | 36 پست

قد زن ۱۷۴ مرده ۱۸۸ به نظرتون خانم تا کجای اقاس ؟ 

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

زیر چانه ، شایدم بالاتر

بآلای گوش 😑

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

تا بینی شاید :/خدایی پسر با قد بالای ۱۸۰ از کجا پیدا میکنید عزیزم؟😅🤣

بآلای گوش🫤

نمیدونم احتمالا خط کشم درست کار نکرده 😂😂

اخه من میگم طبیعیه ؟ احساس میکردم همونی که تو بگی بشه 

اخه من میگم طبیعیه ؟ احساس میکردم همونی که تو بگی بشه

اینجوری که میگی تا بالای گوشه ، احتمالا صورتش خیلی بلند و بالاست 😅🫣 یعنی چجوری بگم طول صورتش زیاده کشیده است 

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

اینجوری که میگی تا بالای گوشه ، احتمالا صورتش خیلی بلند و بالاست 😅🫣 یعنی چجوری بگم طول صورتش زیاده ...

نه 😑 عادیه 

قد زن ۱۶۹ قد مرد ۱۸۳ چطور؟؟؟

خوبه عالیه ❤️ میشه تا حدود نزدیک بینی آقا ، شایدم بالاتر 

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

اینجوری که میگی تا بالای گوشه ، احتمالا صورتش خیلی بلند و بالاست 😅🫣 یعنی چجوری بگم طول صورتش زیاده ...

باورت نمیشه کفشاش هم یکم بلند بود