2777
2789

میگن که. چون لکه رو بدن بچه میوفته

شوهرنازنینم👦خانومت👧خیلی شرمنده ی مهربونیاته😶😶اینو بدون هیچکس نمیتونه ما دونفر👫رو از هم جدا کنه جز مرگ😳یه چیز دیگه!!خدا روشکرکه تو شدی شوهرم👦

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بچه ها پارسال من دست گذاشتم رو شکمم مامانم گفت نذار گوش ندادم بگید چی شد

چی شد

نمیدونم چجوری پولش میخواد جور بشه خیلی استرس گرفتم میشه برا جور شدن جهیزیه ام صلوات بفرستین😳
چی شد؟

آخه زمانی که مامانم سره من حامله بوده ماه گرفتگی میشه مامان بزرگم بهش میگه دست رو شکمتنذاریا

مامانم سره انگشت کوچیکشو از رو کنجکاوی میذاره رو شکمش الان من پشت رانِ پام ماه گرفتگی کم رنگی دارم

پارسال من سر پسرم باردار بودم و ماه گرفتگی شد منم به مامانم گفتم بذار منم بذارم ببینم چی میشه خداشاهده پسرمم پشتِ رانِ پاش ماه گرفتگیه یه کوچولو😘😘😘😘

دوباره میسازمت💪

آخه زمانی که مامانم سره من حامله بوده ماه گرفتگی میشه مامان بزرگم بهش میگه دست رو شکمتنذاریا مامانم ...

حالا خوبه رو صورتت نیافتاده😊😊

نمیدونم چجوری پولش میخواد جور بشه خیلی استرس گرفتم میشه برا جور شدن جهیزیه ام صلوات بفرستین😳
2790
2778
2791
2779
2792