2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودخواه و خودرای 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

ادم بی منطق و خودخواه

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

نیازه مختصری تعریف بکنی

ی بحث پیش اومد ی حرف زد ک حرف خوبی نبود 

گفتم ناراحت شدم از حرفت حرف خوبی نبود ب ی دختر بزنی بعد اون قهر کرد ک چرا گفتم یه دختر 😕مگه غریبه ای ک میگی ی دختر

ی بحث پیش اومد ی حرف زد ک حرف خوبی نبود گفتم ناراحت شدم از حرفت حرف خوبی نبود ب ی دختر بزنی بعد اون ...

عشقم

کسی که واقعا از نظر روحی روانی سالم باشه،باجنبه باشه،و واقعا بخوادت و نخواد اذیتت بکنه با این چیزای چرت پرت قهر نمیکنه ها.

مطمئنی واقعا دوستت داره؟!

🦋✨

عشقمکسی که واقعا از نظر روحی روانی سالم باشه،باجنبه باشه،و واقعا بخوادت و نخواد اذیتت بکنه با این چی ...

آره بابا خیلی باهم خوبیم فقط نمی‌دونم مغروره نمی‌دونم چیه وقتی مقصرع گردن نمیگیره