2777
2789
عنوان

خستمممم

72 بازدید | 2 پست

سلام خیلی یه مدتیه درگیرم... البته دارو اعصاب مصرف میکنم ولی مریضیم کنترل شده خیلی دوست دارم ازدواج کنم ولی خواستگار ندارم به نظرتون راهکار چیه؟ میخوام ازدواج کنم ترجیحااا از همه لحاظ 

عزیزم، اول از همه می‌خوام بگم که خیلی خوبه که به سلامتی خودت توجه می‌کنی و داروهایی که بهت کمک می‌کنه رو مصرف می‌کنی. در مورد خواستگار نداشتن، باید بگم که این یه مسئله طبیعی‌ست که ممکنه هر کسی توی دوران‌هایی از زندگی باهاش مواجه بشه. شاید گاهی نیاز داریم که خودمون رو بیشتر بشناسیم و بتونیم از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های درونی‌مون بیشتر استفاده کنیم. ازدواج یه تصمیم بزرگ و پر از مسئولیت‌هاست، پس مهمه که خودت رو برای این مرحله آماده کنی و اعتماد به نفس داشته باشی. گلم، شاید با داشتن فعالیت‌های اجتماعی بیشتر و حضور در مکان‌های مختلف، شانس دیدار با فرد مناسب رو بیشتر کنی. مهم اینه که خودت باشی و به انتخاب‌های درست اعتماد کنی.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز