2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو همونی هستی ک دوشب پیش تاپیک زدی؟

دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل من‌میکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔

اره خودمم

اوا،من خیلی کنجکاو بودم ببینم تهش چی میشه بگوک منتظرم

دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل من‌میکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔

این عاشقت شده صددرصد 

ولی شما قبول نکنی با یه مشروب خور ازدواج کنیا

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️

از اون تاپیکای سرکاریه سریالی😏 تاپیک بعدی رفتین بیرون،تاپیک بعد گل و کادو،تاپیک بعدی پیشنهاد ازدواج و الی آخر

اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای❤️ 🇮🇷🇮🇷🇮🇷  صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست🍁 اللهم صل علی محمد و آل محمد🍁. القدسُ لنا، وَالحقُّ لنا، النصرُ لنا، نَحنُ الغالبون🇵🇸 غزه مسئله اول جهان🇵🇸 ♨️ تمام مردم جهان، دارند با مسئله فلسطین امتحان می‌‌شوند!                                             روزگاری‌میرسد که مردم به گناهان خودافتخار و از پاکدامنی تعجب می‌کنند❗️.   🥀از غزه بگوييدحتي به اندازه يك توییت یک عکس، یک‌نوشته.🥀

نمی دونم چرا تاپیک های تو رو می بینم خندم می گیره 😂😂😂

یا اصکلت کرده یا واقعا عاشقت شده یا یک حسی بهت داره که خودش اصکل شده نمی دونه چکار کنه 😂

در هر صورت برو بیرون ببین فاز این مشروب خورن چیه 😂

در کل ولی اگر دیدی حسی داره پیشنهادی چیزی داد قبول نکن شیش و هفت میزنه بنده خدا 

از اون تاپیکای سرکاریه سریالی😏 تاپیک بعدی رفتین بیرون،تاپیک بعد گل و کادو،تاپیک بعدی پیشنهاد ازدواج ...

شما از کجا میدونی تاپیک بعدی شیرینی و گله😐😐

الکی برا خودتون یه چیزی نگید

من هنرمندم و در بند هنر آزادم…💚